• Nemrem igra Dinamo
    5.6k

Na ovo moram dodati da je ekipa stajala malo unutar 16m i onda je Livi krenuo prema nama, zastao, okrenuo se prema dečkima i samo im lagano kimnuo glavom da krenu prema tribini.
    Skinuo je dres i bacio nama, a ostali za njim...
    Livi kralj :fire:
  • NORTE
    23.8k
    Na ovo moram dodati da je ekipa stajala malo unutar 16m i onda je Livi krenuo prema nama, zastao, okrenuo se prema dečkima i samo im lagano kimnuo glavom da krenu prema tribini.
    Skinuo je dres i bacio nama, a ostali za njim...
    Livi kralj :fire:
    Nemrem igra Dinamo

Livi bacio svoj dres s brojem 40 pa je dres bio pored transparenta 40 :smile:
  • DerHerrKool
    569
    SN: “Bez obzira na uložene milijune, Bobanovom Dinamu naslov prvaka i dalje ovisi o Hajduku?”
    :rofl:
  • NKDZ86
    8.1k
    očito Livi čita forum il mu je neko rekao da se tu pisalo da više ne bacaju dresove. Šteta kaj jedan igrač treba potaknuti to i da drugi nemaju potrebu za tim inače nagraditi vjerne navijače koji ih prate gdje god da igraju
  • Kepec
    9.7k

"Dečki, samo sekundu! Ovo nije predbacivanje, nego edukacija... Ne možete tražiti od našeg brata Tabinasa, od našeg brata Domingueza, od našeg brata Varele, od našeg brata Cordobe da oni uhvate naš ritam… Al ti kapetane Mišić, ti Beljo, tiiiiii iz Novoselca žicaru Stojkoviću, ti Goda, ti purgeru Topiću, ti povratniče Livakoviću, napravite da Zagreb poludi!

Jeste vidjeli kako kaže Silvio Marić u jednoj utakmici, u jednoj euforiji: "Pitaju me gdje ćete sutra biti? U kanalu majku ti *ebem, ako treba". I vi budite u kanalu! I vi budite tamo gdje će vas salijetati da se slikaju s vama, da im date autogram....Vi budite prijatelji, vi preuredite diskoteku, zatvorite kafić, razbijte diskoteku, razbijte hotel, Zvone i ja ćemo sve platiti!"

Kovačević u svlačionici nakon pobjede Dinama nad Istrom i bijega Hajduku na 13 bodova
  • jp23
    3.9k
    Toliko puta sam ovo vidio na stranici Izbornika da sam srećom čak i zaboravio odakle je original :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.