• Kepec
    9.7k
    Meni je samo drago da smo otišli na +13 jer ono neki dan kad nam se Hajduk približio na minimalnih +7 sam stvarno bio zabrinut i u panici. Naslovi na sve strane kako je Hajduk opet blizu Dinamu, kolike su šanse i postotci za osvajanje Hajduka, ne mogu reć da mi je bilo ugodno. Novinari su apsolutno bili u pravu, bio je vidljiv pad oslabljenog Dinama, a s druge strane uzlazna forma stroja s mora. Drago mi je da smo se nekako, jedva, izvukli iz te krizne situacije. Žao mi je kaj nema nekog članka o tome kako Hajduk svejedno može do titule i koliko to Dinamo mora izgubiti, jer ipak još nije sve gotovo!!!
  • NORTE
    23.8k
    Rijeka će grist ko luda doma protiv gube jer im visi Europa.
  • Dudu
    3k
    Sigurno da ce ici na pobjedu, al mislim da im ne visi nista :grin:

Lokomotivin raspored do kraja: Osijek, Rijeka, Varazdin, Dinamo, Hajduk.

Rijekin raspored: Hajduk, Lokomotiva, Vukovar, Istra, Gorica
  • Droljo
    27k

Varaždin je siguran?
  • Dudu
    3k
    Pa mislim da oni s 47 bodova, Lokosi s 40. Bilo bi cudo da ih prestignu i da nijedan bod Varazdin ne osvoji
  • Jurki
    24.5k
    Sa fb stranice Faze Nouns

"Pazi ti jednog novinara neću ni govoriti kojeg medija.
    Dinamo će, kaže, najvjerojatnije biti prvak jer je Hajduku pala volja i ambicija, slavimo u nedjelju jer su nam rivali to omogućili jer im se neda kao igrat haha? Koga ti pokušavaš uvjeriti?
    Nije Dinamo prvak jer je netko drugi “odustao”, nego zato što je bio daleko najbolji.

Dragi novinaru, nećeš pokvariti ovaj tjedan niti umanjiti uspjeh povratka titule u Zagreb, u grad najvećeg hrvatskog kluba.
    Dinamu je omogućilo da slavi titulu s navijačima ovaj tjedan jer nije izgubio ligašku utakmicu skoro 20 kola.
    U ovoj godini pregazio je sve pred sobom.
    U zadnja dva mjeseca zabijeno je preko 50 golova. Omogućilo je da slavi titulu to što nije izgubljen NITI JEDAN derbi cijelu godinu, pa i to kad je na zadnjem derbiju razbijen izravni konkurent na njegovom terenu, i tu je prvenstvo prelomljeno.
    Tu gdje su imali šanse se vratiti nazad i priključiti, jesu tad imali motivacije i želje?
    Omogućio je napadač koji je najbolji strijelac u Europi ove godine, omogućio je reprezentativni golman svjetske klase. Omogućila je obrana koja protivnicima ne dopušta ni priliku. Omogućio je trener kojeg ste cijelu godinu osporavali. (ruku na srce u početku sam i ja)
    Omogućio je i ovaj čovjek sa slike koji je sa svojim ljudima napravio ogroman reset momčadi.
    Omogućili su ovu titulu i navijači koji su uz klub na svakoj utakmici i daju vjetar u leđa.
    Omogućili su ovu titulu svi oni ljudi u klubu koji rade svaki dan, od prvog do zadnjeg.

To je Dinamu donijelo naslov.
    Ne tuđa “demotivacija” i netko drugi.
    I zato, ovaj naslov nećete umanjiti.
    Ni sada, ni ubuduće."

IMG-1389.jpg

@FazeN svaka čast na tekstu.

Ps. nisam videl ak je vec negdje objavljeno.. al nek procitaju i ljudi koji nemaju fejs.
  • Nogo
    10.7k
    Ante Rebić propušta derbi zbog potresa mozga

• Ante Rebić (32) neće igrati za Hajduk protiv Rijeke zbog potresa mozga koji je zadobio u sudaru glavama.

• Zbog akumuliranih žutih kartona propušta i Michele Šego, dok se Marko Livaja vraća u momčad.

• Hajduk zaostaje 13 bodova za Dinamom, a poraz od Rijeke ili pobjeda Dinama značili bi osiguravanje naslova prvaka za zagrebački klub.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/rebic-ima-potres-mozga-nece-igrati-protiv-rijeke/2785098.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m
  • Jurki
    24.5k
    dok se Marko Livaja vraća u momčad.Nogo

Cekamo gospodina Fruka da natrpa opet tifusare, a da zalizani caca baluna sve to bespomocno gleda.
  • shameless86
    1.7k
    ma osvajamo to jos dok cugamo u royalu
  • Dzoni
    5.1k
    potresa mozgaNogo

Potresa čega :chin:
  • Ritam Ulice
    2.9k
    auu brat ga zakuco posteno. Svaka cast fazen na toj neprekidnoj online borbi. Svaka cast!
  • Jurki
    24.5k
    da stvarno mu svaka cast.. i jos se nakace debili u komentarima.. ima Faze celicne zivce
  • deda
    45k
    Od kud se rađaju svi ti ukrajinski milijarderi u zemlji polurazrušenoj, opljačkanoj, spaljenoj i bez ljudi. :monkey:
  • emilperska
    15.5k
    Od kud se rađaju svi ti ukrajinski milijarderi u zemlji polurazrušenoj, opljačkanoj, spaljenoj i bez ljudi. :monkey:deda

Jedan ukrajinski milijarder je nama glavni sponzor :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube