• Borovljanin
    582

Ovisimo o Hajduku :lol:
  • Mr Anderson
    18.8k
    Osigurali mi već za vikend titulu ili ne, svejedno moramo dobiti u derbiju, bez pobjede protiv tovara to ne bi bilo to. A što se tiče špalira, jebe mi se za njega, ne treba nam. Nitko nikog ne može natjerati da napravi špalir prvaku i to je OK.
  • criticus
    7.4k
    Ja ne želim špalir, ništa od njih ne želim. Dok su oni prema nama u mržnji i predbacuju, skladaju žalopojke -> na dobrom smo putu.
  • rupke
    290
    Nije li špalir u prvoj utakmici nakon što je prvak potvrđen?
    U ovoj situaciji bi to moglo biti u nedjelju na Maksimiru ili iduće kolo u Gorici.
  • Paggini
    80.5k
    Špaliri su takav jebeni krindž
  • Thor
    2.5k
    Imam ja bolji prijedlog za špalir!
    Mi njima napravimo 9.5.špalir i onda umjesto ono tapsalje dlanova i pljeskanje damo svakom od njih nogom vritnjak kak prolaze kroz špalir :rofl:
  • The Undertaker
    9.8k
    Za špalir Hajduka ili nekog drugog kluba me baš boli briga.

Ono što se ne smije dogoditi i na što treba upozoriti trenera (vjerujem da klub o tomu sigurno vodi računa) je da KTC ne smije završiti karijeru u Dinamu bez špalira igrača i ovacija sa tribina.
  • Paggini
    80.5k
    Ono što se ne smije dogoditi i na što treba upozoriti trenera (vjerujem da klub o tomu sigurno vodi računa) je da KTC ne smije završiti karijeru u Dinamu bez špalira igrača i ovacija sa tribina.The Undertaker

Potpis
  • Zoran
    578
    Slažem se-KTC je legenda i pravi brijač i zaslužuje dostojanstveni oproštaj od svetog dresa
  • Pavinho
    466
    Vjerujem da ce dobiti koju minutu zadnje kolo
  • Jurki
    24.4k
    KTC mora zadnju utakmicu startati u prvoj postavi.
    I onda 5 minuta prije kraja ga zamijeni Zebic.
    Da covjek dobije i vise nego zasluzen standing ovation.
  • Paggini
    80.5k
    I onda 5 minuta prije kraja ga zamijeni Zebic.Jurki

KTC reakcija kad vidi da mora van:

https://youtube.com/shorts/yBG3zs1j_6g?is=rS6dakkP_un2PtZj
  • Pavinho
    466
    na to i mislim
  • criticus
    7.4k
    Ono što se ne smije dogoditi i na što treba upozoriti trenera (vjerujem da klub o tomu sigurno vodi računa) je da KTC ne smije završiti karijeru u Dinamu bez špalira igrača i ovacija sa tribinaThe Undertaker

Ulica da određuje sad i prvi 11??? Eksluzivno Germanijak doznaje...

Zapravo je jedino pitanje jel mu treba sjever nešto posebno prirediti? On nije level legende Ademi, ali da je visoko na listi legendi u mojim očima, jako visoko.
  • Jurki
    24.4k
    Zapravo je jedino pitanje jel mu treba sjever nešto posebno prirediti?criticus

Naravno da mu ne treba prirediti npr šetalicu, jer nije ipak level Ademija.
    Nepobitna je cinjenica da je covjek zasluzio zaglusujuci pljesak navijaca kluba kojem je dao najbolje igracke godine i svojim profesionalizmom bio primjer svim ostalim mlađim igracima.
    I bil bum slobodan izjaviti glavni katalizator titule 23/24 kad je vracen u klub.
    O svakoj utakmici u kojoj je isel glavom kam mnogi nebi nogom.. da ni ne spominjem. Odgoj Gvardiola i Šutala na kojima smo zaradili kamion eura da ni ne spominjem.
    Edit: definitivno je zasluzio bolji oprostaj od Ivanusca, koji je premalo dao klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.