• miro
    8.8k
    ako Hajduk ne pobijedi u Rijeci, mi smo prvaci i prije utakmice s Varazdinom
  • Filip Međimurje
    1.2k
    Nakon cijele sezone, ja mislim da je svima jasno da on jednostavno mlade igrače ne želi i neće promovirati. Cijele sezone govori da će svi dobiti priliku, ali uvijek se rotiramo samo i isključivo silom prilike. Ako ćemo mi bacati svake godine sve karte na to da mlade promoviramo isključivo dok matematički osiguramo prvenstvo, onda bolje da sve mlade pošalje u Dinamo II i ne dira ih. Idemo nakrcati momčad s Belcarima, Prširima, Kaveljima i Prevljakima i mirna Bosna, bar se ni Kova ni mi nebumo mučili.
  • Fan
    2.1k
    Meni samo nije jasno igranje Šunte par tekmi, gdje je bio čak i instant impact, odličan, i onda potpuno nestajanje s mape. Al ajd, recimo da njega i Zebića ne igra ili zato što fakat ima vremena za njih ili se možda želi iskoristit svaka minuta za Domingueza i Soldu da im se još digne cijena za prodaju ili nešto treće, ali ne igranje Vinlofa je fakat čudno kad je Goda baš prosječan...ok ak je bolestan, al ne kužim poantu onda da je na klupi uopće, nek onda neki drugi junior bude ako baš nemamo drugih igrača.
  • Dinamosaur
    3.1k
    znaci festa u nedjelju.
    Stvarno ne vidim na koju foru Hajduk može doci do bodova na Rujevici. Tropenal, 2 crvena za rijeku u prvom..
  • Dzoni
    5.1k

Iskreno bilo bi mi draže da titulu i matematički osiguramo tako što ćemo je mi izboriti pobjedom umjesto da Rijeka to učini za nas jer bi na tribinama bila jača ludnica tijekom utakmice. Ali to su već jako, jako slatke brige.
  • Blue Label
    235

Da, vidli smo u varaždinu i belupo da ne voli mlade igrače. Bome i sad mu igraju samo Dominguez, Vinlof, Stojković, Lisica, Vidović, Topić... Malo je to mladih igrača nema kaj..
  • Dani Olmić
    2.2k
    A sta ako uspijemo
  • hb1
    626
    Vjerojatnost da Hajduk neće osvojiti bodove na Rujevici je za 1% veća od naše da ćemo pobjediti Varaždin a koja je 99%.
  • GOAT
    5.8k
    A sta ako uspijemoDani Olmić

imam laaagani ptsp od te izjave :lol:
  • Dinamosaur
    3.1k
    9.5 želimo špalir!!!!!!hb1

ma ne treba špalir, ko ih jebe

Mislim da bi trebalo poradit na šampionskim majicama pa ih u tome docekat, kako igraci tako i navijaci
  • hb1
    626
    Šta bilo, samo da se osjećaju loše :lol:
  • hardek
    9.7k
    Dečki su od prve minute izašli našpanani. Niti u jednoj sekundi utakmica nije došla u znak upitnika, a realno u drugom poluvremenu ne znam kako nismo zabili još par golova. Na stadionu je izgledalo kao da svaka lopta prolazi 3 cm od stative.

Btw. Beljo je jebeni grmalj, svaki put kad ga vidim imam osjećaj da je sve veći. Bit će da naraste malo svaki put kad zabije gol
  • Thor
    2.5k
    Uh kakva nas uzbudljiva nedjelja ceka! :starstruck:
  • NitkoBitan
    36.2k
    ako Hajduk ne pobijedi u Rijeci, mi smo prvaci i prije utakmice s Varazdinommiro

Ovi iz Varazdina kao nesto nabrijani na europsko mjesto i kvalifikacije. Nek nam izvole prvo spalir napravit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.