• mlinchica
    5.7k
    Čuje se Kova na nasem penalu kak govori sucu da nas krade.ElDorado

Kaj fakat?
    Kova me iznenađuje iz dana u dan. :lol:
  • LilScav
    64
    Hoće mi netko objasniiti ovo a propo onog penala/zaleđa, možda ja ne vidim dobro:

"VAR je ispravno pregledavao cijelu akciju i utvrdio dostupnim alatima da napadač nad kojim je počinjen kazneni udarac nije bio u poziciji zaleđa (zbog glave obrambenog igrača koja je u ovom slučaju referentna točka pretposljednjeg igrača obrane - Pravila 11) "

Zar nije prema snimci očito da je Adu-Adjei ipak u zaleđu? Ili sam nešto propustio?
  • Sajla
    19.7k
    Vidim da javnost ne kuži da smo mi u HNLu već počeli testirati tzv. "Wengerovo pravilo". Francuska veza Layec-Wenger pa su nas pogurali preko reda i sad i kod nas nije zaleđe ako se napadač i obrambeni bar malo "preklapaju".
    Testiranje je trajalo prvih 5 minuta drugog poluvremena utakmice Dinamo-Rijeka i rezultati su zadovoljavajući.
  • ElDorado
    10.6k
    to nikom nije jasno. Na kraju stave tocku oko Godine glave i taj krug je puno veci od obujma glave. Ta nasa tehnologija je kao netko danas jos radi na Pentiumu
  • ElDorado
    10.6k
    Rakitić:
    "Moj favorit je ipak Mario Pašalić. On ima nešto što podsjeća na Modrića, 'box-to-box' je igrač, vidite ga posvuda. Još mora naučiti neke stvari od Luke, ali ta njegova svestranost ga izdvaja."

Ovo je vjerojatno shit of the month
  • Jurki
    24.4k
    Rakitić:
    "Moj favorit je ipak Mario Pašalić
    ElDorado

Znali smo da je glup, al toliko, to si nisam mislil.
  • Ludovic IX
    11.1k
    glava je možda ispred crte ili doslovno na crti di je noga ovog engleza. Mozda je zaleđe, možda nije. Ali ako ne možeš vidjeti, sudac nije dignuo zastavicu, ostaje odluka i penal. Za minutu gotovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.