• fakin
    3.6k
    Al ovo je show da igrac koji zabije 35+ golova u jednoj sezoni nije pozvan barem kao 4. napadac u reprezentaciju
  • Crni86
    21.1k
    Covjek je u 2026. godini prvi strijelac na svijetu.

Kaj se vise mora ovdje dodat? Trebali bi strsat naslovi s Beljom i tim brojkama. Jer realno ovo sta radi Beljo zadnja 4 mjeseca je stvarno brutalno brutalno bolesno dobro.
  • KtcGoat
    4k
    koji je bio mamicevac?
  • NORTE
    23.7k
    mene zanima tko zove u ekipu mamićevca i još gore čovjeka koji ode u zvezdu Ibaneza ? Kaj je to legenda dinama ? Tko šalje te pozive?serbus

Nisam gledao ko je igrao revijalku, ali pretpostavljam da su pozvali suigrače od Nikole, one koji su s njim igrali za dinamo i tu ne vidim nikakav problem.
  • Mali dioničar
    20.2k
    Ibanez putevima Goce Jurića i Prosinečkog odradio i Dinamo i Zvezdu i Dragovoljac.

Meni Ibanez djeluje dosta ograničen tako da ne znam kaj bi rekao na njegovu pojavu u Zagrebu nakon epizode na Marakani. Trebaš biti prilično neinformiran da ne shvatiš ne rivalstvo nego povijesnu mržnju izmedju sredina i to još dolazeći iz Argentine gdje se zbog nogometa i oko nogometa rade odvratne stvari. Tako da mislim da je jednostavno ograničen, ali ni meni se ne svidja da sad paradira ko Dinamov veteran u dresu sa našim grbom nakon što je slavio s Delijama.
  • KtcGoat
    4k
    Jbt otkad je on u Dragovoljcu, nisam ni znao za to
  • Noel
    20.8k
    Ima par zanimljivih "zgoda" sa Ibanezom ali očito nije shvatio neke stvari kad se i dalje pravi glup...

Papak argentinski.

Bilo je na turniru još nekih "legenda" koji su sve samo ne to.
  • rokikaciga
    13.2k
    Otkad su ga sprasili iz Sesveta :grin:

Dali mu papire, on potpisao za HD
  • serbus
    6k

Bilo je puno više igrača koji su igrali sa Nikolom i puno duže a zaslužuju više poziv od nekog tko je s njim dijelio mislim da godinu dana svlačionicu.

Netko tko je trčao četnicima u zagrljaj nakon dinama za mene nema mjesta u nikakvim kombinacijama za povratak u dinamo.

Inače se slažem s tobom ali to je čar zone da se tu i tamo ne složimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet