• rioda
    15.4k

Kolika je razlika bruto/neto?
  • austrijanac
    10.8k
    Pretpostavljam da je Miske dobio bonus za produzenje ugovora.
  • emilperska
    15.4k
    Ovo su bruto iznosi. Nemam uvid u to koliko on sebi isplati. Imas kalkulatore za obrtnike i samostalne djelatnosti pa probaj.

Mi gledamo trosak za klub jer nas jedino to zanima.

Ovo što je komunicirano 750k se odnosi na neto. Ako je bruto 750k, neto te izađe oko 600k nesto, a to je za ovu razinu nogometa premalo.
    Ovdje govorim o sustavu poreza na dobit. Jer vidim da ima i dohodaša prijavljenih. Tipa Nevistić, Valinčić, Hoxha. Tu nema onda javnih podataka.

Mislim da su cak i Dominguez i Scott u sustavu dohodaša.
  • rioda
    15.4k
    Zato sam i pitao. Bruto 1,25 milijuna zvuči puno, ali u neto iznosu je to puno bliže ovoj spominjanoj cifri od 750k.
  • NitkoBitan
    36.2k
    Jeste li sigurni da im je jedini evidentirani prihod onaj od Dinama? Sponzori, obveze prijasnjih klubova itd. itd.
  • emilperska
    15.4k
    To su sve samostalne djelatnosti - Nogomet. To je ta kategorija. Ne mogu na to restorane, apartmane i kafice vodit... jer npr. Livaja ima restoran, ali nije u tome.

Da li sponzori mogu ici pod to? Mislim da mogu..

Ali sumnjam da itko od naših osim par repstativaca ima ikakve ozbiljne sponzorske ugovore.
  • emilperska
    15.4k

To bi oko milje bilo. Vjv signing fee je jos tu.
  • rioda
    15.4k

Da, a po starom ugovoru je zarađivao 900k neto, barem se tako pričalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.