• Tom Hanks
    5.1k
    Tolerancija u Dinamu na rasizam je 0 i tako treba biti.emilperska

Gdje si to vidio da bi to napisao?
  • fakin
    3.6k
    ovdje kao da pišu članovi bečke filharmonije
  • emilperska
    15.4k

U smislu da nikad nije bilo animoziteta prema našim i protivničkim igračima druge rase.

Na Poljudu je bio plakat "maksimirski zoo". Mi nikad takvi nismo bili niti je tog bilo.

Vrijeđanje srba nije rasizam :lol:
  • rokikaciga
    13.2k
    Neke granice se moraju postivati jer je ovo Dinamo. Jel se dicimo gospodstinom ili cemo kao drugi usporedivat naseg trenera sa jednim od najvecih monstruma zadnjih 30 godina? Jel se dicimo gospodstinom ili cemo vredat djecu zbog odluka drugih osoba? Fakat vas ne razumijem.
  • Tom Hanks
    5.1k
    Nisam vidio rasizam ovdje ako je to referiranje na kolegu.Niti sam ga vidio baš općenito vezano oko Dinama pa zato pitam nije mi jasno
  • Tom Hanks
    5.1k
    Gospodatina je prevara i glupost,primjenjuje se kako kada paše po svačijem osobnim kriterijima
  • emilperska
    15.4k

Ja sam se referirao na upise gdje se prigovaralo nekom gore za vrijeđanje Varele.

I onda sam krenuo o 2.stvari, financijama.
  • fakin
    3.6k
    napisati da je varela prevara nema apsolutno nikakve veze s rasizmom.
    ne piše ovdje službeno nk dinamo, nego pišu navijači i tko god želi.

da je netko napisao za nekog da je smeće crno prevara onda bi bio rasizam i to treba kazniti naravno i banirati forumaša.
    napisati da je neki igrač prevara, što i je, kakve jebene veze ima s rasizmom? to kažem ni u bečkoj filharmoniji ne bi etiketirali kao rasizam.
    ali koliko vidim već je dotični forumaš maknuo optužbu za "rasizam"

kao što sam već pisao, valjda ćemo jednog dana saznati zašto smo cijelu europsku sezonu gurali igrača koji nije ni blizu seniora Dinama u utakmicama europske lige, gdje je bio potpuno pogubljen i 3 razine ispod protivnika i svojih suigrača.
  • NVKOD
    11.5k
    Mene zanima jel moze klub u dogovoru s holdingom/ zetom dogovoriti da puste promet tramvajima maksimirskom nakon tekme? Zbog cega je blokiran tramvajski promet umjesto da puste 7-8 tramvaja iz dubrave da rasterete guzvu?reziser

Identična stvar je i sa vlakovima prema Maksimiru. Jučer je bio vlak koji prema rasporedu ide do Maksimira i s kojim se normalno stigne na utakmicu, samo da bi na GK-u nakon 5 minuta čekanja preko razglasa čuli da taj vlak ne ide dalje. Vlak je bio krcat ljudima koji su išli na utakmicu! Na kraju su se svi žurili na tramvaje samo da bi do stadiona stigli koju minutu prije početka utakmice... strašno.

Em što nema vlakova kad se ide na utakmicu, em što ih nema kada se ide prema kući. Primjer: jučer je utakmica završila oko 18h i vlak sa Maksimira prema zapadu dolazi tek u 19h, a poslije toga u 21:30!! Sad zamislite scenarij da je utakmica krenula u 17h, a završi u 19h... pa kaj bi čekao 2 i pol sata na sljedeći vlak?

Praktički nas tjeraju sa svih strana da idemo na javni prijevoz i onda je ista ta povezanost kriminalna. Valjalo bi organizirati kada su ovako velik utakmice dodatan vlak da mogu svi ti ljudi nekako normalno doći doma. Jučer nas je bilo 11k, a kako bi to izgledalo da nas je bilo 30k, a samo jedan vlak?
  • Oluja
    6.5k
    U smislu da nikad nije bilo animoziteta prema našim i protivničkim igračima druge raseemilperska
    Bilo je i biti će. Mi smo navijači, a ne udruga za zaštitu ljudskih prava.
  • emilperska
    15.4k
    Bilo je i biti će. Mi smo navijači, a ne udruga za zaštitu ljudskih prava.Oluja

Iskreno, nemrem se sjetit hukanja. A idem 25 godina aktivno. Makar zvoni mi da se hukalo par puta, ali nemrem uglavit koja utakmica tocno.

Mislim da miješamo animozitet na Maksimiru prema tovarima, srbima, turcima s rasizmom prema nekim tamnoputima. Ja se ne sjecam.

Ovo ja nikad nisam ni zagovarao da kazalište bude. Samo kažem da moje sjecanje ide u smjeru da tamnoputi na Maksimiru problema nisu imali.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Iskreno, nemrem se sjetit hukanja. A idem 25 godina aktivno.emilperska

Istra - Dinamo (Mahmoudu), prvo sto mi padne na pamet. Frajer je nabio loptu nakon zvizduka i bas prema juznoj tribini. Prvo sto mi padne na pamet.
  • emilperska
    15.4k

Je bravo. Ali gostovanje. Pricam o Maksimiru.
  • don
    19.4k
    Vidjeli smo lani slike Mikića što i kako jede u McDu s majkom.emilperska

wow, zamisli dečko od 18 godina jede u Meku. Neka jede, i šta?

ne znam u kojoj iluziji živite pa mislite da profesionalni igrači ne jedu takvu hranu, a kamo li ne dica.
  • rokikaciga
    13.2k
    Mislim da je tad cak jos imao 17 godina :lol:
    Ne znam zas se ti isti ljudi ne zgrazaju jer decki u svlacionici imaju coca colu na stoli i to ono pakiranje od 20 limenki?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet