• NitkoBitan
    36.2k
    Ako Rijeka mora bit u top4 neka odmah kazu da znamo.
  • austrijanac
    10.8k

Tocno tak, zatvorit pricu, popit pivu i pemo dalje.
  • Marc
    1k
    Loša tekma, naši igrači indisponirani, srećom Rijeka to nije znala iskoristit. Pavić vrlo dobar kod Rijeke.
  • Netkos
    130
    Ove linije pokazuju zaleđe?

Screenshot-2026-04-18-182249.png
  • Ljubo
    619
    Ostaviti suđenje po strani, iako je kriminalno kao i tehnologija kojom se služe ali jbg ne možemo mi to kontrolirati. Još od Gorice smatram da smo u blagom padu što se igre tiče, i to je ono što najviše zamjeram treneru ove sezone. Zamjene, treba više mijenjati i rotirati jer inače dođe do zasićenja kod igrača. Volio bi da ko i drugi klubovi ubacimo i klince ako nemamo boljeg izbora, stoperi i vezni red (osim Mišketa) su u padu i tu bi rotirao. Ne vidim razlog zašto sljedeću tekmu npr. nebi krenuli od prve minute Zebić i Šunta.
  • Mathiasovi Chageri
    8k
    Kad se pojavila vijest da smo zainteresirani za onog momka iz Viborga, tu se čudilo što će nam sto bekova. Momčad kojoj je Goda nominalno prvi bek nije ni za Konferencijsku ligu.

Nama treba još jedna solidna doselekcija da bi ova momčad bila spremna za kvalifikacije za Ligu prvaka i bilo kakvo ozbiljno participiranje u Europi, što nam je svima cilj. Prvenstvo računam da smo već stavili jednu ruku na trofej, samo naša velika sramota to može pokvariti.
  • vjeko1701
    24.1k
    Mi sada ne gledamo nuzno na bodove, vec vise na dojam koji ostavljamo, a danas je dojam jako los.Orc123

Slažem se. U finalu kupa mora bolje.
  • emilperska
    15.4k
    Moramo imat na umu da je ovo Rijeka bez Fruka kao kapitalca i jednog od 3-4 najbolja HNL igraca, ako ne i najboljeg uz Belju.

Plus fale Devetak i Barco radi kartona. Mi smo bili u punom sastavu s druge strane.

Ovo za Europu i osvajanje kupa protiv Rijeke na neutralnom terenu nece biti dosta..
  • Thor
    2.4k
    opet je neko vuko crte ali one druge, prije! :roll:
  • Thor
    2.4k
    Tvrda tekma. Lopta spora bez puno igre bez lopte. Nekaj smo naucili.
    Bod i idemo dalje. :love:
  • ShanKu
    2.1k
    Rekao sam ženi prije puta.. kad tovari kiksaju, kiksamo i mi :meh: jebiga, nismo se promjenili.. dobro kaj smo u debelom plusu
  • Bruh
    1.2k
    ja ovo fakat ne kužim kaj su oni povukli da ne bi bilo zaleđe
  • CerealKiller
    314
    Nakon bezbroj odlicnih utakmica sa 4+ golova ti ostavis ovakav komentar nakon jednog neodlucenog? Zbog ove tekme mi nismo favoriti protiv Rijeke u kupu?
  • Xpert1992
    577

Slazem se za Fruka. Ali to je samo tak na papiru. Na terenu ti je stanje ovak: Rijeka igra najbolje kaj moze da ju ne natamburamo, a nama se neda igrat, decki su u sebi vec proslavili naslov, doslo je do zasicenja. Jer budimo realni, nisu decki zaboravili igrat nogomet nego im se vise neda. Malo izrotirat, malo popricat i bude to bolje, ja mislim.
  • ElDorado
    10.6k
    Jebe me kaj Kova ne zna prepoznat kada i koga mjenjati. Vidlo se da je Goda totalno sjeban i lik ga ne mijenja u poluvremenu. Stojke neobjasnjivo indolentan. I sad imas jos dve tekme u iducih 7 dana a nisi nista rotirao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.