• Niko1986
    6.3k
    Šta je točno uzeto kao točka za igrača Dinama :rofl:

707cc09e-af2f-482c-88ba-528099f6035f.jpg
  • emilperska
    15.4k
    Nakon bezbroj odlicnih utakmica sa 4+ golova ti ostavis ovakav komentar nakon jednog neodlucenog? Zbog ove tekme mi nismo favoriti protiv Rijeke u kupu?CerealKiller

Čitaš što želiš čitat..

Napisao sam ranije. Rijeka je jedina europska momčad s kojom igramo nakon Genka. Od 2 susreta u 2026. dobili smo ih 0 puta + danas su bili slabiji za 3 startera.

Svakako poziv na veliki oprez prije kupa na pampersu.. Kompetitivna momčad koja jako dobro pliva u kup natjecanjima gdje nije važna širina klupe i dugotrajna forma nego taj 1 moment.
  • Jos-Optimus
    10.2k
    Jedino sto stvarno zabrinjava je da smo u 3 od 4 utakmice s njima poveli i onda nestali
  • Xpert1992
    577

Nit je linija ravno iscrtana, nit nema pocetne tocke naseg igraca. Je a kaj bi ti u 6 minuta? Za posel dobro odradit ti treba bar pol vure.
  • vjeko1701
    24.1k
    Mi smo bili u punom sastavu s druge strane.emilperska

Pa baš. Vinlof van pogona neko vrijeme, po meni ispred Gode. McKenna igrao veći dio pouvremena ozlijeđen. Livaković se taman vratio od povrede. Valinčić ne starta jer je totalno van forme nakon ozlijede. Lisica totalno van forme nakon bolesti. Kad bi svi bili u optimalnoj formi, mislim da su i Vinlof i Valinčić u prvih 11. Lisica i Bakrar, ajde li-la ko starta.

Rijeka realno na nekih 70%, mi možda na 85%.
  • emilperska
    15.4k

Ok Vinlof jedino na klupi. Ostalo su finese. Nije Livi ništa sjebao niti mogao dodatno kod nas da možemo reć da nije fit bio.
  • vjeko1701
    24.1k
    U svakom slučaju će finale kupa dati jasniju sliku jer i jedni i drugi igraju za isto dok danas Rijeka treba bodove pod mus a mi onako. Nije mi izgledalo kao da su baš dali sve od sebe. Možda tek nakon drugog penala Rijeke.
  • Ritam Ulice
    2.8k
    zaleðe čisto ko suza. Smeća u var sobi standardno
  • vjeko1701
    24.1k
    Nemoguće je reći 100% dal je ili nije. Meni ovako više izgleda kao da nije zaleđe ali čak i da idem radit crte, s obzirom na distorziju leće u jedinom dostupnom kadru, ne bi bio siguran u to kaj dobim.
  • tp1997
    2.6k
    A jel? Nema ni puna 3h da si meni srao za isto :)
  • Jos-Optimus
    10.2k
    tebi sam srao jer si bacio ružnu i nepotrebnu optužbu na trenera, naši komentari nemaju nikakve veze
  • Dzoni
    5k
    Obožavam vidjeti 5 istih profila koji se jave samo kada se nešto loš(ij)e dogodi.
  • Paggini
    80.1k
    Obožavam vidjeti 5 istih profila koji se jave samo kada se nešto loš(ij)e dogodi.Dzoni

Jebote ne može ekipa dočekat bar da izgubimo da dobronamjerno ukazuju
  • tp1997
    2.6k
    Da, igrači su odigrali kako jesu potpuno slučajno
  • pešća
    1.3k
    Dinamo je opljačkan. Na Kranjči ide 50 čaša Pavlešiću u glavu. Ova smiješna ležeća partizanska brigada nam nije ni do koljena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.