• deda
    44.9k
    Nažalost takav nam je HNS kojeg briga samo za repku. Bojim se da si u pravu, tu i tamo će se pojavit netko tko će se etablirat kao Varaždin i Gorica, ali dok god mi nemamo u drugoj ligi 3-4 momčadi koje se fajtaju i imaju uvjete bit će ovako.
  • NORTE
    23.7k
    Koliko sam ja popratio, nemaju tamo mjesta za takav stadion, a pogotovo ne ako će biti nogometni i atletski kako su jučer izglasali.rioda

Njih samo stadion od 30-35k zanima u Parku mladeži, nekakva njihova Kranjča ih ne zanima.

Ne znam jeste li već to komentirali, sad sam vidio da je šurjakica za javnu televiziju napravila mali intervju s Rakitićem u vezi potrebe za novim stadionom: "da naša dica imaju di igrat".
  • Sajla
    19.6k
    Cmrečnjak na ovu situaciju kaže Uff i zašuti..Gringo

a danas nije rekao "Znate onu "Ćaća se vraća"? E pa, vratio se"?
  • KristijanHR
    322
    samo je jedan najbolji
  • Ritam Ulice
    2.8k
    IMG-1457.jpg

Bog baluna heatmap. Klosarcina zizi na aparatima
  • KtcGoat
    4k
    Ja kad tovari i sarani kiksaju u istom danu:
    5se3p.jpg
  • Ljubo
    587
    mene jako zanima jel prešao 10 k koraka danas :)
  • Ritam Ulice
    2.8k
    frajer je igrao ko ja na terminu
  • Ljubo
    587
    ma ne vjerujem da se ti tako malo krećeš na terminu
  • blue heart 72
    3.3k
    Najjači mi je sada narativ kod tovara, kako se na kraju sezone moraju riješiti Ćaće, Krovinović, Huga... Naravno ne spominjem igrače kojima istječe ugovor. Veliko je pitanje na koji se način oni misle riješiti tih igrača koji su im evidentno veliki uteg. Kako svojim (ne)doprinosom na terenu, tako i u financijskom smislu. Ti igrači imaju odlične ugovore i čisto sumnjam da su spremni da ih samo tako raskinu na vlastitu štetu
  • Goncalo Santos
    3.7k
    Kaze radotic da je matkovic po svemu sudeci teze ozljeden i da je koljeno u pitanju. Buduci da je vec lomio krizne ako se ne varam, moglo bi ga ovo ozbiljno udaljiti od transfera u Dinamo.
  • blue heart 72
    3.3k
    ako su opet u pitanju križni, to je onda najvjerojatnije to od njega kaj se tiče ozbiljne karijere
  • Jurki
    24.4k
    na koji se način oni misle riješiti tih igračablue heart 72

kak se misle rijesiti ugovora?

Otvore karticu igraca, klikne na contracts, terminate contract, klikne yes i tjt.
    Fee je naravno 0 jer playera inace naganja narkomanska klika, šamaraju, pljuju i bacaju s rive u more.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet