• db-izbjeglica
    20.4k
    možda se nitko neće složiti, ali ja bi na SP vodio matanovića, belju i musu.
    otpisao bi budimira!

da, zabija u la ligi!
    da, čini se kao super čovjek!

međutim, u reprezentaciji je dobio stvarno jako puno prilika i učinak je nezadovoljavajući za jednog napadača.

zabio je svega 6 golova za 1697 minuta na terenu, gol daje svake 283 minute.
    čini mi se da je od ovih 6 i jedan "poklonjeni" penal u razvaljotki protiv češke.

za usporedbu, često osporavani nikola vlašić, koji nije napadač, koji je svako malo ozljeđen, ima 10 golova u 2965 minuta na terenu, gol daje svakih 297 minuta.

petković npr ima učinak od 183 minute za gol u reprezentaciji

uz to, čovjek ima 34 godine i njegova budućnost u reprezentaciji je tako i tako vrlo kratka.
    jednostavno ne vidim zašto je on siguran za mjesto na SP, ne vidim po kojoj logici, u reprezentaciji mi i musa i matanović izgledaju puno bolje i kompatibilniji su sa ostatkom momčadi.
  • Ludovic IX
    11.1k
    ja se slažem, njegove brojek tamo su na račun specifične igre koi oni gaje a ta igra veze nema sa onim što mi igramo..
  • Efes Pilsen
    15.5k
    Najjaca stvar od svega je da ga je Zlatko i otpisao pa ga na silu vratio jer ima brojke.
  • Noel
    20.8k
    Uvjeren sam da Michele Šego ima 32 gola u svim natjecanjima sredinom travnja bio bi (po izborniku i medijima) najlogičnije rješenje za hrvatski napad na SPu. Da ima 10 golova u zadnje dvije europske sezone vjerojatno bi bio i naš najbolji igrač u povijesti svemira. Za Musu nebi nitko znao da postoji, a Matanoviću bi se brojalo kad je i zašto je prekasno ušao u formu.
  • Paggini
    80k
    Da Šego ima 32 gola od kojih 10 u jakim europskim tekmama, ja bih prvi ovdje drukao da se lika vodi. Toliko je Beljo dominantan, da bih navijao da se zove tovarski odron da ima iste brojke.

Isto tako sam bio za Livaju da se zove 2021., tad je bio u fantastičnoj formi.
  • criticus
    7.3k
    Isto tako sam bio za Livaju da se zove 2021Paggini

Ovo je gore od kupnje u Tommya.
  • Paggini
    80k
    Ovo je gore od kupnje u Tommya.criticus

A jebiga šta da radim, zaslužio je ići šta da radim, jel misliš da se ne sramim svaki jebeni dan jer sramim se ali šta da radim, svoju patološku mržnju ću suzbit ako neki tovar može pomoći reprezentaciji jbg šta da radim ali dzis nemoj ti mene krivo shvatit
  • db-izbjeglica
    20.4k
    hrvatska reprezentacija je i reprezentacija tovara, činjenica...da livaja nije kronična budaletina, za njega bi definitivno bilo mjesta u reprezentaciji. možda ne za najvažnije uloge i ne svaki put, ali svojim nogometnim kvalitetama bi mogao pomoći.

također, bilo bi mjesta i za šegu, da može zabiti 30 golova u sezoni, što očito ne može jer nije toliko kvalitetan. da igrač slaven belupa zabije 30+ golova u sezoni, za njega bi se moglo naći mjesta u reprezentaciji.

mislim, zabiti preko 30 golova u sezoni je učinak po kojem zabijaš praktički u svakoj utakmici u kojoj nastupiš, jer ono...ni jedan napadač ne odigra baš svaku utakmicu 90 minuta. to je jako, jako teško. da nije tako, imali bi pregršt igrača koji u HNL-u zabiju toliko golova.
  • Frizura Robija M
    8
    potpisujem. Nejasno zašto se Matanovića uzelo kao nekog tko ne zaslužuje mjesto, a Bubimira skoro nitko ne dovodi u pitanje. Ako je netko dokazao da ne zaslužuje više biti dio repstacije onda je to on. Frajer je tu u krugu 6 godina, u 36 utakmica doprinos mu je 6+6 (Armenija, Gibraltar, Farski, Makedonija, Češka, Turska očita ruka) - realno mizerno za jednog napadača.

Svaka čast La Ligi, Osasuni, golovima (dobrim dijelom iz penala), ali mi korist od svega toga nismo do sad vidli i izvjesno je da nećemo. I nakon kaj sad ništa ne napravi oprostit će se.

Znači mi bi se ofenzivno trebali nečemu nadati s igračima od 35, 35, 37 i 41 godinu (Bubimir, Krama, Perišić, Modrić)?! Svaka čast iskustvu, ali bilo koja ozbiljnija ekipa će nas fizički pojest. Daj mi mlade, daj mi gladne golova i uspjeha.

Naravno sve je ovo lajanje na mjesec jer nema šanse da se braco odrekne ikoga svoga. A onda će svi samo lagano dić sidro nakon SP i zapakirat da je to bilo najbolje kaj smo imali i da on njima nema pravo ništa reć, dužan do groba bla bla bla.
  • DrRatoljub
    707

Upravo to. Naše uvijek izdominiraju na kraju tekmi, nismo slučajno primali toliko golova u finišu. A ekipa nije ništa mlađa. Budimira treba zvati, ali jasno je da ce s njim to biti mučenje. Ja bi razmislio i o Ivanovicu, jer je on jedini brži napadač kojeg imamo. Makar igra malo ove sezone. Jer treba misliti i o tome koga ćeš uvesti kad budemo gubili.
  • db-izbjeglica
    20.4k
    kramarić, perišić i modrić će svoje isporučiti...ne bojim se ja za njih.
    to su strojevi...i boljih trenutno nemamo.
  • Frizura Robija M
    8
    Slažem se, jer uvijek jesu i od njih znaš kaj možeš očekivati, tj dobiti. Al ovaj se već godinama pokazuje da nije taj. Uostalom ovo je turnir i ako se želi nešto napraviti treba u kadru imati što je više moguće igrača za 120 minuta.
  • Jos-Optimus
    10.1k
    Budimir je x puta pokazao da je repki ono što je Kulenović bio Dinamu - najbolji kad uđe kao rezerva, donese energije i neku ludost, ali čim ga staviš od prve se razočaraš
  • ZG plavi 01
    118
    Na kraju ce nas Dalic sve prejebat i vodit Petkovica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.