• criticus
    7.3k
    Kao što pretpostavismo, finale kupa u 18:00 h.Papastrumf

absolutne šokeran
  • Mr Anderson
    18.7k
    Kao što pretpostavismo, finale kupa u 18:00 h.Papastrumf

Kako god bilo, mora se uzeti minimalno 1 dan godišnjeg.
  • Hrvatski Gradjanski
    231

Ne kužim ljude koji su osjetljivi na ideju da Dinamo razvija svoje igrače u klubu u HNL-u koji želi takvu suradnju.

Vidimo da nam nije baš lako naći zajednički jezik po tom pitanju. A nama razvoj igrača u Lokomotivi koji dolaze u Dinamo s dvije godine seniorskog nogometa u HNL-u donosi jako puno. I donosio nam je u prošlosti.

Samim tim što Mamić više nije u klubu, s novim vodstvom bi trebalo biti dovoljno jamstvo da će sve biti normalno.

Nemam ništa protiv suradnje sa Šikićem, Barom ili Miškovićem ako je u Dinamovom interesu. Ako nije, ne treba surađivati.

Dinamo II je dobra stvar ali za najbolje mlade igrače upitno je koliko je druga liga dovoljni podražaj. Mislim da nam takva suradnja u prvoj HNL koristi. A drugi klubovi nisu zainteresirani za to.
  • reziser
    8.1k
    kad god bila tekma u Osijeku bilo bi nezadovoljnih, da je u 3, prerano, da je u 8 prekasno, jbg, nekako mi se cini 6 najprihvaljivijim?
  • fakin
    3.6k
    Utakmica je radni dan i radni dan finale kupa Hrvatske mora biti u 20h. Da je vikend onda moze i ranije, ali radni dan mora biti navecer. Ali eto nista od toga
  • Derby
    819
    kad god bila tekma u Osijeku bilo bi nezadovoljnih, da je u 3, prerano, da je u 8 prekasno, jbg, nekako mi se cini 6 najprihvaljivijim?reziser

To što bi uvijek bilo nezadovoljnih ne znači da bi 15h bilo bolje od 20h.

Odnos HNS-a prema navijačima i kupu je sramotan.
  • superhik
    12.2k
    Finale kupa se mora igrati vikendom i šlus
  • Thor
    2.4k
    S time da na isto mesto istim putem od Zagreba do Zagreba idemo i tam i nazad i mi i rijecani. Doduse oni ce biti vjerojatno u manjem broju. No,svejedno bu zahtjevno organima reda organizacija,a posljedicno ce biti i restrikcija i ogranicenja i kolona u pratnji...bu zanimljivo :cool:
  • Thor
    2.4k
    Termin kupa potvrdjen u 18h u Osijeku.
  • Neron53
    2.5k

Ne treba podcjenjivati njihov broj . U Vž-u ih je prije par godina bilo vise od nas.
  • Papastrumf
    22.3k

Nije par godina nego 9 godina. Neusporedivo vrijeme s ovim danas. I nije ih bilo vise, bilo nas je isto. Oni su imali jug i juzni dio zapada, a mi sjeverni dio istoka i sjeverni dio zapada.

Mozda si mislio na finale u Puli? Tamo ih je bilo vise.
  • Neron53
    2.5k

Mislio sam bas na Vž. 9 godina? Jebem ti kako vrijeme leti.
    Al ok...i priblizno ista brojnost njih i nas mi nije prihvatljiva.
  • Papastrumf
    22.3k
    Kako mislis nije ti prihvatljiva? Takva je raspodjela ulaznica.
  • Neron53
    2.5k

Nije da bas sve raspodjele suparnicima. Dobar dio je i u slobodnoj prodaji. I tu se jednostavno mora vidjeti razlika u brojnosti.
  • blue heart 72
    3.3k
    Poprilično se slažem sa Neronom. Nikako ne bi podcjenjivao njihove mogućnosti. Tu ne mislim direktno brojke BBB vs Armada, nego mislim da oni mogu aktivirati dobar broj tkz "običnih navijača". I da, kako je i Papa naveo u Puli ih je bilo definitivno više nego nas, dok bi za VŽ rekao da ih je bilo u najmanju ruku kao i nas, čak možda i nešto više.

Zna li se inače kada će ulaznice u prodaju, koliko koji klub dobiva, kriterij za kupnju, te na kojoj tribini ćemo biti smješteni?
    Osobno bi volio da je naš jug i da ga ispunimo do posljednjeg mjesta, ono kaj šarani do sada još nisu uspjeli na novom stadionu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet