• ZG plavi 01
    107
    krivo sam se izjasnio, naravno da on nije direktno njima zabranio zbog turista, ali je sasvim jasno je nabio enormne cijene za utakmice koje si lokalni ljudi tesko mogu priustiti. 100 eura za utakmicu protiv Mallorce ce dati neki Amer turist, ali nece radnik u basteli koji zivi u selu pored Barcelone ili neki student.
  • don
    19.3k
    slažem se, ali to ide paralelno sa rastom kluba. Nemoguće je biti takav brend a imat najveću fan bazu u vlastitoj državi. A nogomet je sport takav kakav je, najpopularniji.
  • Zagreb1992
    3.4k

Čovjek ti je objasnio glavni razlog micanja ultrasa sa tribine...Nema to nikakve veze sa turistima ..Općenito je ta cijela španjolska scena u teškom k što se tiče represije prema ultras skupinama
  • ZG plavi 01
    107
    pa vidi, ja sam prvi za lokalpatriotizam, ali mi kao klub prvi imamo gomilu navijaca koji veze sa Zagrebom nemaju. Okej nije isto kao i Barca, Real itd. jer je kod njih skroz druga drzava u pitanju, ali mislim da se ni kod nas nikad nece razviti nogometna kultura ako ce svi klinci navijati za Dinamo i Hajduk. Vidi kako u Njemackoj i Engleskoj klubovi iz najmanjih gradova imaju svoje navijace. Mi smo prvi drzava gdje ne postoji kultura navijanja za lokalne klubove. I da se nitko ne osjeti prozvanim jer znam da ovdje ima ljudi iz cijele Hrvatske koji disu za Dinamo vise nego neki iz Zagreba, ne zelim nikoga uvrijediti ili umanjiti kao navijaca.
  • GOAT
    5.6k
    Dembouz riješio
  • Zagreb1992
    3.4k

Odlična ti je usporedba i sa Njemačkom i Engleskom isto hahha
  • Navijač Dinama
    12k
    Da je Liverpool igrao prvu utakmicu kao sad ovu drugu, bio bi vrhunski u knap dvomeč, ovako PSG rutinski prolazi .
  • NerminB
    1.2k
    I ovaj flick je tvrdoglava mazga. Nece covjek da mijenja visoku liniju pa to ti je. Ko zna koji vec crveni na istu foru.
  • Navijač Dinama
    12k
    Mi smo prvi drzava gdje ne postoji kultura navijanja za lokalne klubove.ZG plavi 01

Ovo su Kohorta Osijek i narativi njihovih retarda pod nazivom "lokalpatriotizam", odnosno birtijske priče za šabane.

Šta netko tko nema nikakve veze sa OS, a dolazi iz Našica, Vukovara, Broda, Županje, Valpova, Požege bi trebao navijat za taj njihov smrdljivi i šabanski klub jer je eto to sta??? Moralno ispravno?? Navijačka i vjerska policija govori da to mora tako biti???? Juda si ako navijaš za Dinamo/Hajduk????

Manite se tih debilnih priči i pušenja istoga. Mogu u jednu ruku razumijet tu poruku upućenu ljudima iz Osijeka, Rijeke, Pule, Šibenika koji ne navijaju za lokalne klubove, ali ljudima iz ostatka Kvarnera, Dalmacije, Istre, Bosne, Hercrgovine i Slavonije, i zbog navijanja nazivat ih judama, izdajicama i ostali debilni narativi koje su plasirali Kohortaši za sve durge slavonce i tovari s kojim nazivaju i truju Funcute i Šibenčane, su priče za debile.
  • DrRatoljub
    704
    Dobro je. Jos ispadne Real i riješili smo se trovača barem godinu dana
  • GOAT
    5.6k
    Nogomet je pobijedio veceras :lol:
  • Navijač Dinama
    12k
    i ako je ikako moguće da Sproting izbaci ovaj moderni, ali bez duše Stoke city i milina.
  • NitkoBitan
    36.1k
    El Cholo do naslova Lige Prvaka, kakva bi to prica bila...

Omrazeni Arsenal, klub seika i dosadni Bavarci, ne znam koji to nogometni sladokurci ne drukaju za Atletico :blush:
  • ZG plavi 01
    107
    prvo, nisam nigdje napisao da su ti ljudi izdajice, nemoj umetat rijeci u usta, cak sam i napisao da su neki od njih veci navijaci nego neki iz Zagreba, ali defitivno mi nema smisla da netko iz Mostara navija za Dinamo/Hajduk pored Zrinjskog. Ili iz Šibenika, Pule, Zadra, bilo kojeg grada koji ima veći klub. I prije svega mislim na nove generacije. Ali razumijem da je to dosta obiteljski i nikome ne umanjujem ljubav prema klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.