• SAS1987
    20k
    Točno profil stopera kakvog traži Španjolska U21.
    Da je bolji ne bi ga zvali.
    Krizy

Prema nekima bi zvali Mmaee da je Španjolac :lol:
  • CerealKiller
    299
    Gle kužim sve, svi mi imamo igrače koje cijenimo i koji nam ne leže ali ta usporedba sa Mmaeeom nije na mjestu. Znaci taj igrač je doslovno bježao od duela, nije nikada išao u blok i ljudi su trčali pored njega kao da ne postoji. Mmaee se eventualno moze usporediti sa Carlosom Santosom iako mislim da je i on bolji igrac. Ne kazem da je Dominguez savrsen igrač, zna on zaplivati i zbog njegovog stila igre gdje konstantno trazi riskantne paseve nam je nekoliko puta napravio probleme ali sve u svemu sa 20 godina i u svojoj prvoj ozbiljnoj sezoni igra jako zrelo. Plafon mu je dosta visok i mislim da ce on napraviti ozbiljnu karijeru
  • jakov1
    1.5k
    Mmaee se eventualno moze usporediti sa Carlosom Santosom iako mislim da je i on bolji igrac.CerealKiller

Ma dobro, mi sad pricamo o dvije razlicite stvari. Mmaee i Carlos su slicni jedino po visini i po tome sto su rupe, profilno jako razliciti. To je kao da kazes da su Haaland i Mbappe slicni. Jesu, zato sta su obojica medu najboljim igracima svih vremena i zabijaju puno golova, ali realno, Mbappe ima vise slicnosti s Grgicem i Vukom nego s Haalandom.

Tako je i Dominguez u puno situacija slican Mmaeeu iako je neusporedivo bolji igrac, ali opet te neke mane ja u Dinamovom dresu nisam vidio kod nikog osim njih dvojice.
  • Efes Pilsen
    15.5k
    Mmae po fizikalijama i tehnici, dugim dodavanjima ima sve predispozicije za vrhunskog igraca. Mmae je debil, a debil nema sposobnost ucenja i prilagodavnja. Mmae se ne da trenirat i to je sva mudrost.
  • NKDZ86
    8k
    al ga derete, svaka čast, od jutra do sad bez stajanja :rofl:
  • Dinaminjo
    2k
    Ne znam gleda li tko Barca Atletico..

..greske igraca i stopera da bi ih neki u drugu hnl poslali
  • jakov1
    1.5k
    A svi redom igrali za U21 svojih drzava...
  • don
    19.3k
    dao Bog da nama takvi griješe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention