• Fatos Beqiraj
    1.6k
    Manuele vrime je
  • Peškaman
    9k

Kako to misliš da je Hormuz bitniji i zašto se njemu daje veća primarnost?
    Vjerojatno bi uslikali Trumpa u majici "Prgava familija" i upisali ga u park za sva vrimena.
  • Droljo
    26.8k
    Da ih nema trebalo bi ih izmislit.
    Toliko
  • Noel
    20.7k
    Svi koji imaju društvene mreže pogledajte video i izjavu Vladimira Balića na pitanje novinara da će morat navijat za Dinamo u finalu kupu.

Mržnja koja šiklja kroz njega je neopisiva, čudim se da je slobodna dalmacija pustila takav video van. Čovjek je očaj.
  • NVKOD
    11.5k
    Na sve strane vidim da se omalovažava Beljin uspjeh u HNL-u, da je liga loša, da je panj... vidi se da tovari imaju veliku akciju miniranja uspjeha DDB-a. No, dobro, ajmo tovarčići malo drugačiji pristup jer znam da čitate Zonu pa slobodno možete odlepršati natrag na Sportnet.

1. Ako je liga tako loša, zašto ju Hajduk još nije osvojio?
    2. Ako je liga tako loša, zašto onda Šego i Bog baluna nemaju 25 zabijenih golova?
    3. Ako vam je Beljo takav panj, zašto onda u ovoj sezoni ima 38 G+A u 40 utakmica?
    4. Ako po vama Beljo samo zabija iz penala, koliko je golova iz penala zabio Bog baluna kad je imao 28 golova u sezoni 21/22?
    5. Ako Beljo samo zabija unutar pet metara i od odbijanaca, što biste onda rekli za Inzaghia i njegovu karijeru? Je li i on panj ili ima fenomenalan osjećaj za poziocioniranje i gol? Nije li to cilj napadača, zabiti gol pa makar jajima?

Zavist je gadna stvar, preporučujem da se odite liječiti.

Hvala i doviđenja.
  • Oluja
    6.5k
    od koje minute je taj zanimljivi dio? Ne želim ga slušati više nego što "moram".
  • KtcGoat
    3.9k
    imas na fejsu slobodne dalmacije brijem
  • Droljo
    26.8k

Jubitubi pred kraj
  • Oluja
    6.5k
    Mene je gnjus dobro nasmijao kad je počeo trokirati ko stari Wartburg. Doživio čovjek moždani udar.
  • Paggini
    79.9k
    Mržnja koja šiklja kroz njega je neopisiva, čudim se da je slobodna dalmacija pustila takav video van. Čovjek je očaj.Noel

Evo jedno ekstremno nepopularno - je lik idiot, ali baš potpuni prototip tovarskog imbecila, ali razumijem ga u potpunosti. Da je situacija obrnuta, ne bih navijao za hajdug da osvoji nešto makar to značilo da ćemo ići u Konf a ne u EL. Da, jasno mi je milijuni više, jasno je meni sve, ali jednostavno u meni ne postoji ni atom koji bi u bilo kojoj situaciji mogao osjećati išta pozitivno prema njima dolje.

Da igraju protiv svojih prijatelja grobara ili delija, navijao bih da padne bomba na stadion...
  • Frizura Robija M
    5
    ma treba stvari uvijek postaviti na isti način - da takav učinak ima neki njihov igrač bi li ga jednako omalovažavali ili bi ga proglašavali bogom baluna i tu svaka rasprava prestaje. Kad jednom u 5 godina netko njihov (izuzev zalizanog) prebaci 10 golova u sezoni to su neviđeni epiteti, superlativi i kampanje za ulazak u repstaciju. A o pumpanju cijene 10+ m da mi ne govorim.

Uostalom, ako Beljo toliko ne valja zašto im je uopće bitno hoće li igrati za repstaciju ili ne? Ionako istoj žele sve najgore pa valjda bi tako "loš" igrač trebao ići u prilog njihovoj želji za neuspjehom repstacije. Ili su ipak svjesni Beljine kvalitete pa ih izjeda mogućnost dodatnog povećanja vrijednosti i potencijalnog dobitka za Dinamovu blagajnu :chin:

Samo neka revu u svojoj nemoći i neuspjehu, sami nisu sposobni kreirati nikakav pozitivan sadržaj pa stalno vire u tuđi pijat i sole pamet kao da ih se tiče.
  • KtcGoat
    3.9k
    Istra produzila Bjelanovica, Demoni po pulskim fasadama porucuju Rieri da odjebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet