• Dzoni
    4.9k
    I da Roma ode u LP, šansa da igramo s njima u LP je oko 15%, a još manja da baš gostujemo tamo.
    Ako bi Como igrao LP, 100% je šansa da dobijemo lijepi bonus za Baturinu
  • blue heart 72
    3.3k
    a kaj misliš na eventualne bonuse Dinamu u slučaju da Como uđe u LP?
  • rokikaciga
    13k
    Ma ne, nemres razmisljat dalje od jednog koraka. I nemres razmisljat da ti bivsi igraci idu prema vrhu svjetskog nogometa :sweat:
  • fakin
    3.6k
    mislim da nam klub nije pred bankrotom da nam je bitnija ta sitna lova od zadovoljstva par tisuća članova vrhunskim gostovanjem
  • Mr Anderson
    18.6k
    Ovo nemre biti stvaran lik, to je neki evil AI.
  • NKDZ86
    8k
    ja fakina u potpunosti razumijem šta priča. čovjek ne misli ništa loše, blizak je grupi očito, ide na tekme (vjerovatno svaku) i želi dobro dinamu. moj dojam
  • rioda
    15.3k

A na drugoj temi zbraja koliko hoćemo ili nećemo dobiti od nastupa Livakovića na SP :lol:
  • Krizy
    70.7k
    Dakle, ako Dinamo i Roma uđu u Ligu prvaka, znamo da igramo protiv njih i prije ždrijeba.
    Očito je to sigurica.
  • Paggini
    79.8k
    Šta odabrati?

Bonuse od Coma za transfer Baturine ako uđu u LP, puno više para ako Baturina u toj istoj LP bude vođa Coma jer imamo ugrađen postotak od idućeg transfera, dizanje renomea Dinama jer još jedan bivši igrač Dinama, koji je prošao našu školu je vođa jako dobre europske ekipe, što potencijalno diže i buduće transfere kluba

ili s druge da odemo malo u Rim dan dva se zajebavati
  • Mr Anderson
    18.6k
    ili s druge da odemo malo u Rim dan dva se zajebavatiPaggini

I za to su šanse samo teoretske.
  • Droljo
    26.7k
    za to su šanse samo teoretske.Mr Anderson

Kakve još šanse postoje?
  • Tom Hanks
    5.1k
    Evo i ja želim Romu u ligi prvaka (ne nužno i da igramo nego čisto da ju oni igraju ili budu prvaci lige)i šta sad?Jebe mi se ko gdje igra i kako im je van Dinama
    Jel moram navijat za svaki klub di netko tko je igrao u Dinamu igra?
    Naučite da niste svi isti i ne razmišljate jednako,jebote uvijek se mora bojna nakačit na nečiji stav
  • Krizy
    70.7k
    Meni je iritantno da on kao siguricu uzima susret s Romom.
  • rioda
    15.3k

Pa ne radi se ovdje o navijanju za neki klub, nego navijanju za interes našeg kluba. Za Dinamo je bolje, i financijski i reputacijski, da Como ode u Ligu prvaka. Od Rome u Ligi prvaka nemamo ništa osim teorije da ćemo možda kao klub tamo gostovati.
  • Paggini
    79.8k
    Jel moram navijat za svaki klub di netko tko je igrao u Dinamu igra?Tom Hanks

Nitko ovdje ne navija za Como amigo, nego navijamo da se Baturina što više proda i što više zaradimo, što je daleko veća mogućnost ako igra LP, nego što nije, uz bonuse za Dinamo ako uđu u LP.

U pitanju je razlika više milijuna eura, vrlo vjerojatno. Radije bih to nego gostovanje u Rimu, recimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.