• Mihael2305
    1.9k
    Daj rudešDroljo

A di od svih klubova napišeš ovaj :rofl:
    Ma i oni su na strani tovara, šupci
  • T90d
    2.9k

Dosta je samo da ovi mafijaški-teroristi sa juga nestanu. Tumor cijelog društva a ne samo nogometa. Kad bi se njih odstranilo, dobili bi zdraviji i bolji nogomet. Liga nam je i ovako u razini amatera sa nekog otočja iz oceana, tako da tu na kvaliteti nebi ništa izgubili, prije da bi dobili na kvaliteti sa drugim klubovima, koji nebi podcijenili vanzemaljce sa Malte, Albanije i ostalih nogometnih supersila.
  • Danko
    3k
    24 sata ...;

"Livaja je opet bio sretan i gladan golova i asistencija, kad igra tako može igrati bilo gdje, u Barceloni, Cityju..."
    :lol:
  • DerHerrKool
    517
    Ma ne moraju nestat, al htjet da oni nekaj uspiju, osvoje, pobijede ili dobiju mi je nepojmljivo skroz.
  • Droljo
    26.7k
    Ma. Odustajem
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Žele li oni da mi nestanemo? Odgovor je da. Onda je skroz legitimno da želja bude obostrana.
  • db-izbjeglica
    20.4k
    Bas htio stavit ovdje. Najbolje sto vecina ovom vjeruje. Bit ce razočaranja kad ispadnu u 1.pretkolu EL i padnu u 2.pretkolo KL di ce i rijeka bit.Ludovic IX

meni je taj njihov san fenomen. svake godine ulaze u kvalifikacije, ispadnu i onda su razočarani i iznenađeni. :lol:

jbt ako ti se ista stvar dogodi 15 puta u nizu, kako možeš biti razočaran i iznenađen?
    očito je to realnost...možeš se zajebat jednom, dva, ajd tri puta...al sve nakon toga je konstanta, mi ovdje pričamo o petnaest pokušaja i 0 uspješnih ishoda, koji k...c im nije jasan?

želim im sve najgore, uživam u svakom posrtanju i reakcijama, ne želim da to ikada završi.
    preduvjet za bilo kakav napredak je da realno promotriš i prihvatiš vlastitu situaciju, oni su u globalu toliko glupi da to jednostavno ne mogu dokučiti.
  • Jurki
    24.3k
    želim im sve najgore, uživam u svakom posrtanju i reakcijama, ne želim da to ikada završi.db-izbjeglica

Potpisujem sve od slova do slova.
    I one price o koeficijentu.
    Nema tog nacionalnog koeficijenta koji moze nadomjestiti njihove suze, razocarenje i kmeket nakon kaj ih neki konobari i skladisni radnici nabiju i pokazu im koliko sami sebe precjenjuju i koliko su zapravo nebitni.
  • Fan
    2.1k
    Ja ne želim da oni ikad ispadnu iz lige ili nestanu jer nema ništa ljepše od cviljenja svake sezone kak su pokradeni. Najljepše od svega bi bilo kad bi svake sezone bili na rubu ispadanja, al da su tu, da ih šamaramo di stignemo jer bez njih ova liga sigurno ne bi bila zanimljivija.
  • prefontaine
    8.1k
    Ljetujem na Braču godinama. U pravilu je to nakon 10.8.

Asocijacija na Brač su mi: obitelj, ljeto, druženje, roštilj, more, ispadanje Hajduka.

Ne oduzimajte mi uspomene!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.