• miro
    8.7k
    čovjek zbog kojeg se kupuje ulaznica za tekmu, takvih je malo
  • Sibirski plavac
    8.5k
    E da nam je više ovakvih "divljaka"

Repstacija koling. Nadam se da Linolada vidi što i mi.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.3k
    Lako je u bezveznoj ligi dominirati. Vidio bi ga da igra protiv uvijek neugodnih Portland Timbersa ili Columbus Crewa.
  • M94
    2.5k
    Stojke šamara.
    Mi ovdje rijetki smo vjerovali u njega. :cool: Baš mi je drago zbog njega.

Gol je čisti sex, onako unutarnjom pogodit nije lako, vrhunski gol.
  • Carrasco
    7.2k
    10 golova i 13 asistencija u svim natjecanjima. U prosjeku za gol ili asistenciju mu trebaju 84 minute.
  • Crni86
    20.9k
    10 golova i 13 asistencija u svim natjecanjima.Carrasco

Na koliko je bio bati prosle sezone kod nas? Ima netko info?
  • Zagi
    17k

Baturina 24/25
    bati.png
    Već ga je prošao Stojke , a još 10 tekmi do kraja.
  • Ludovic IX
    11k
    Ja sam od njega ocekivao ovo vec prošle godine. Ali nešto je bilo i do njega ali većinom, loša timska igra je i ugasila i njega.
  • podravskimodrikibicPMK
    13

Stojke je bio nas najbolji igrac na proljece, od 6 ligaskih golova koje je imao zabil prosle sezone svih 6 je zabil u drugoj polusezoni a od 4 ligaske asistencije 3 u 2 polusez. Pa sjeti ga se na desnom krilu kolko je ljepih golova dao ali i generalno suteva imao.
    Mozda sam se ja malo zaletio s ovim najbolji na proljece, bio je tu i Baturina i Pjaca ali po meni top 3 sigurno
    Naravno da ti kazes prosla sezona a ne polusez al u 1 polusez ga trener(i) nisu vidjeli, prostor je dobio tek s ozljedima nekih pojedinaca i pokazao se, kao i ove sezone samo naravno znatno slabije
  • bazooka93
    198
    gledam ovaj highlight i svaki ovaj sut iz blizine mu je bio u raslje ili malu mrezicu. Po tome vidis je li igrac mudonja i znalac i jel ima rjesenje u svakoj ms ili samo pukne i zazmiri kao neki. Vidi se da puca od samopouzdanja i ima ono nesto madzukicevsko u sebi da lik ne jebe 5% protiv koga igra.
    Mislim da bi ovaj divljak donio puno vise prema igri naprijed repke od Majera, Vlasica ili Luke Sucica. Igrace koji konkuriraju za 8/10.
  • NerminB
    1.2k
    Kad se sjetim onog crvenog protiv gorice koliko me je raspizdio, da sam bio neko i nesto tad u klubu dao bih mu ispisnicu istu noc. Srecom, pa nisam :rofl: Od tada uzlazna putanja i jedan od najbitnijih igraca. Covjek u zadnjih 9 utakmica koje je igrao ima 6 golova i 9 asistencija. Brutalno!
  • Crni86
    20.9k
    Kad se sjetim onog crvenog protiv goriceNerminB

Sve je to skola. Vjerujem da ce Luka jednog dana rec da ga je taj ludi perio i 3 crvena u kratkom periodu na kraju najvise oblikovao kao igraca i osobu. Da nije bilo toga perioda, tko zna da li bi dozivjeli ovakvu Lukinu eksploziju
  • Nogo
    10.7k
    Luka je novi Dinamov virtuoz i jako podsjeća na zvijezdu Barce

Ove sezone je u 35 službenih utakmice skupio 10 golova i 11 asistencija, a da su mu maksimirski vlastodršci više vjerovali na jesen, te bi brojke bile bitno drugačije

Lukino proljeće. E baš tako se može nazvati ovogodišnji pohod "modrih" na dvostruku krunu. Dinamo je tijekom zime ostao bez nekoliko veznih igrača (Ljubičić, Mudražija, Villar), ubrzo se ozlijedio i Bennacer, pa je Stojković konačno dobio pravu priliku. Postao važan član početne postave, dobio minute u kontinuitetu. I odmah - preporodio Dinamo. Doista, ne sjećamo se kad su "plavi" na ovakav način dominirali na domaćoj sceni, kad su posljednji put imali igrača koji je jednostavno drugačiji.

Luka Stojković danas je najvažniji igrač "modrih", tu više nema nikakve tajne. Taj dečko drugačije udara loptu, on na terenu vidi ono što obični navijači ne vide niti s tribina. I zbog toga je istinska klasa. Najvažniji igrač Dinama na proljeće je u 12 utakmica (HNL i Europska liga) potpisao sedam golova i devet asistencija. A njegovi pogoci u Genku ili protiv Osijeka bili su - čista poezija.

Dinamo se na zimu olako želio riješiti plavokose "sedmice", u Maksimiru su bez ikakvih problema pristali na njegovu prodaju za - 4 milijuna eura. Ipak, Stojković je želio ostati, to se za njega i klub pokazalo sjajnom odlukom.

Ove sezone je u 35 službenih utakmica skupio 10 golova i 11 asistencija, a da su mu maksimirski vlastodršci više vjerovali na jesen, te bi brojke bile bitno drugačije. I borba za naslov prvaka vjerojatno ne bi trajala do veljače. Ali na greškama se uči, vjerujemo da su u Maksimiru nešto i naučili. I da će "prodajna letvica" za čudesnog ofenzivca na ljeto biti puno viša.

Martin Baturina je posljednju sezonu u Dinamovom dresu završio sa šest golova i 12 asistencija (u 45 dvoboja), Stojković je te brojke već nadmašio. I podsjetio na dane Danija Olma, današnjeg veznjaka Barcelone koji je na vrlo sličan način dominirao u HNL-u. Olmo je u sezoni 2018/19. u Dinamovom dresu isporučio 12 golova i devet asistencija (44 utakmice), pa godinu dana kasnije (do zimskog transfera u Leipzig) skupio osam golova i sedam asistencija u tek 23 nastupa. Stojković je sad na tim brojkama. Klasa...

https://www.24sata.hr/sport/luka-je-novi-dinamov-virtuoz-i-jako-podsjeca-na-zvijezdu-barce-1120267
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.