• miro
    8.7k
    čovjek zbog kojeg se kupuje ulaznica za tekmu, takvih je malo
  • Sibirski plavac
    8.5k
    E da nam je više ovakvih "divljaka"

Repstacija koling. Nadam se da Linolada vidi što i mi.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.3k
    Lako je u bezveznoj ligi dominirati. Vidio bi ga da igra protiv uvijek neugodnih Portland Timbersa ili Columbus Crewa.
  • M94
    2.5k
    Stojke šamara.
    Mi ovdje rijetki smo vjerovali u njega. :cool: Baš mi je drago zbog njega.

Gol je čisti sex, onako unutarnjom pogodit nije lako, vrhunski gol.
  • Carrasco
    7.2k
    10 golova i 13 asistencija u svim natjecanjima. U prosjeku za gol ili asistenciju mu trebaju 84 minute.
  • Crni86
    20.8k
    10 golova i 13 asistencija u svim natjecanjima.Carrasco

Na koliko je bio bati prosle sezone kod nas? Ima netko info?
  • Zagi
    16.8k

Baturina 24/25
    bati.png
    Već ga je prošao Stojke , a još 10 tekmi do kraja.
  • Ludovic IX
    11k
    Ja sam od njega ocekivao ovo vec prošle godine. Ali nešto je bilo i do njega ali većinom, loša timska igra je i ugasila i njega.
  • podravskimodrikibicPMK
    2

Stojke je bio nas najbolji igrac na proljece, od 6 ligaskih golova koje je imao zabil prosle sezone svih 6 je zabil u drugoj polusezoni a od 4 ligaske asistencije 3 u 2 polusez. Pa sjeti ga se na desnom krilu kolko je ljepih golova dao ali i generalno suteva imao.
    Mozda sam se ja malo zaletio s ovim najbolji na proljece, bio je tu i Baturina i Pjaca ali po meni top 3 sigurno
    Naravno da ti kazes prosla sezona a ne polusez al u 1 polusez ga trener(i) nisu vidjeli, prostor je dobio tek s ozljedima nekih pojedinaca i pokazao se, kao i ove sezone samo naravno znatno slabije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.