• ElDorado
    10.6k
    ide s Guardiolom dogovoriti povratak Kove i Joška. Objasnit će mu šta treba raditi.
  • Droljo
    26.7k
    po čemu je MLS jači od HNL-a?Ludovic IX

Ojeda? :eyes:
  • don
    19.3k
    MLS je za ovogodišnji HNL Premijer Liga.
  • rioda
    15.3k
    Dalić je sama sebe zakopao tom izjavom o HNLu. Da je rekao nešto otprilike ovakvo: "Pratim Belju i Stojkovića, u dobroj su formi i zato su i završili na pretpozivu. Za reprezentaciju treba dobru formu prikazivati u kontinuitetu i ako tako nastave mi ćemo to sigurno prepoznati"

...nitko mu ništa ne bi mogao reći, a oni bi i dalje bili u statusu kao i sad.
  • Droljo
    26.7k
    Za tako nešto treba imati takta i inteligencije...
  • BBB Sibenik
    6.4k
    Dalic mi se zgadija odma nakon 2018 u Rusiji, sve nakon tog je alibi nogomet. Ja u ovih 9godina nisam vidija potpis trenera. Zamislite samo Dalica 2006. umisto Bilica je da nije nista osvojia al kad bi on promovira onoliko mladih igraca il dao tad Modricu da dirigira veznim redom. Ljudi se smiju Tudoru al kad bi ovaj dobija posa tamo, nikad! Stojkovic bi eksplodira na SP jer ima petlju takvog igraca nemamo i bira bi transfer nakon. Napunija je stozer senatorima da stiti sebe, seoski trener nista vise da mu nije Mamica bilo u tom trenutku nikad taj repke nebi vidija.
  • jedan u nizu
    17.9k
    Bez brige, kada tovarima opet zamirise titula, pricat ce se o nikad jacem hajduku i nikad jacem HNLu.

Tada ce neki novi Pukstas zabiti 13 golova i trazit ce mu se rodno mjesto šukundjeda kako bi se mogao pozvati u repku.
    Jos ako zabije neki gol Parnu JK Vaprus-u, bit ce i prvo kolo konferencijske lige sasvim dobro mjerilo.
  • ZG plavi 01
    65
    onda ce ustati i pjeske nastaviti na trening
  • KtcGoat
    3.7k
    Englezi prije nas igraju 2 prijateljske s N.Zelandom i Kostarikom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.