• Zagi
    17k
    Ima li dosta presingamlinchica
    Nikad dosta.
    Samo pojačavati iz tekme u tekmu.
  • Jurki
    24.3k
    Ima li dosta presinga ili treba još pojačati u kojem dijelu utakmice?mlinchica

Presing ti je isto ko i dop.. nikad dosta. Cim jace i cim vise. S tim se bar nikad nemres zajebat.
    I nikad dosta izživljavanja. :smile:
  • Zagi
    17k
    Vidio sam Stojkovića kak ne reagira na dodavanje pri presingu nego anticipira iduće.
    Skoro me šlagiralo.

Vidi se da rade .
  • DerHerrKool
    499
    tak je jedno i presjeko ak sam dobro zapamtio
  • Jurki
    24.3k
    "Ljudi moji, što je Kovačević napravio od ove momčadi! Nogometnog monstruma, čudovište, plavog Godzillu koji ruši sve pred sobom, nemilosrdno gazi i trpa mreže. Dugo smo prebirali po sjećanjima, ali ne možemo se sjetiti ovakve nevjerojatne efikasnosti"

Olivari... i bome se ni ja ne mogu sjetiti kad smo igrali bas tak dobro.
  • Droljo
    26.7k
    Da je mišić dobio drugi žuti i crveni jel bi se to odnosilo na finale kupa ili prvu sljedeću? I jel ima razlike u direktnom crvenom ili 2 žuta kod tih pitanja?
  • Crusades
    23.2k
    mislim da nema razlike. Crveni bi mu se odnosio na tekmu protiv Vukovara.
  • Droljo
    26.7k

Za žute ima neko pravilo. Ak ih u kupu skupiš vrijede samo za kup ili tak nešto dok direktni crveni u prvoj sljedećoj odrađuješ nevezano jel kup ili prvenstvo. Neka začkuljica ima
  • Ludovic IX
    11k
    mi smo osvajali naslove sa klincima jer je liga bila još slabija neg je danas ( meni je glupa pretpostavk da je liga slaba pa da zato mi deremo tak jer liga ja definitivno jača neg u mamićevo vrijeme kad smo ovako derali.. Istina je da je i bjelica imao i veću prednost pred drugim ali nije razbijao protivnike..

naravno da će kovina istina bit vidljiva 1.9. kad budemo znali u kojem natjecanju ćemo igrat pa onda 1.2. kad budemo vijdli di ćemo bit u Europi u tom trenutku. svi očekuemo napredak u igri u europi. zapravo, ne toliko igri, koliko stavu prema jačim od sebe jer ove sezone je taj stav bio jako loš. zbog tog stava smo izgledali nemoćno. nije pomagalo ni to što neki igrači koji su igrali svaku nisu to zavrijedili nego su igrali zbog dotadašnje karijere.

vjerujem da je kova naučio na svojim greškama i da će to izgledat bolje već od pretkola tj očekujem da kraljevi pretkola a to mi jesmo i dalje to nastave biti
  • rioda
    15.3k

Akumulirane žute bi odrađivao u finalu, a bilo kakav crveni protiv Vukovara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.