• rioda
    15.3k
    Na mail stiglo izvješće o skupštini za članove :clap:
  • Jurki
    24.3k
    "Početak izgradnje predviđen je za 2029. godinu, a rušenje postojećeg stadiona planira se fazno - južni pomoćni tereni rušit će se posljednji kako bi što dulje ostali dostupni za treninge. Za zamjensku lokaciju Nogometne škole i treninga prve momčadi još traju pregovori s Gradom Zagrebom - konačan dogovor se očekuje u narednim tjednima."

Ovaj dio me najvise zanimal.
    Nogometna skola seli zadnja s Maksimira.
    Odlicno jer dobivamo sigurno godinu dana ako ne i vise vremena da se rijesi to goruce pitanje kampa.
    Isto tak otpada Veslacka. Nek si Medic sam popravlja terene.
  • Marktwain
    1.4k
    Meni upalo u oko racionalizacija vanjskih zaštitarskih firmi, znači moglo bi se očekivati manje pizdarija na jugu kad gostuje pleme s juga.
  • Tom Hanks
    5k
    A kakvih pizdarija i sada ima kad su na jugu?
  • Thor
    2.4k
    Stiglo clansko izvjesce :party: ...hvala klubu na prihvatu clanske,kontruktivne kritike i prijedloga i hvala svima drugima koji su je razumjeli i podrzali. :love:
    Dinamo Zagreb iznad svih :love: :strong:
  • fakin
    3.5k
    netko ne zna čitati. ta racionalizacija je obavljena (završena radnja) i bila je u 2025. godini.

to znači da smo u toj godini imali manje zaštitara na utakmicama nego prije i to je to. ništa bitno se nije promijenilo
  • prefontaine
    8k
    Užasnut sam! U 17.49 mi je stigao mail za maloga u vezi izvješća sa sjednice skupštine. Sad je 18.50, a niti ja niti drugi mali nismo dobili mail koji je dobio prvi mali. Zašto je prvi mali vrjedniji i važniji od mene i od drugog malog? Jesmo se za ovo borili?!
    Screenshot-20260403-184929-Gmail.jpg
  • mali M
    9.8k
    eto prve zadaće za etički odbor!! Zaštita dostojanstva i prava članova na djelu!! :lol:
  • NKDZ86
    8k
    Svaka čast našem Zvoni na slaganju ekipe i kaj je dao povjerenje treneru nakon loših igara i poraza kad smo svi tražili otkaz, kapa dolje predsjedniku.
    Zato smo mi s razlogom forumski zgubidani, a on predsjednik našeg Dinama!
    Hvala Zvone!
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Svaka cast Bobanu i upravi na svemu, ali Zajca gdje su nasli i iscupali po meni najbolji potez od svih. Debelo se isplatila ona muka sa Fenerom i ne cudi me da Zvone nije odustaja, znao je sta dobija s njim.
  • DerHerrKool
    497
    Jebote, sad bu još ispalo da Zvone zna kaj radi. Fakat pretjerujemo :grin:
  • Zagi
    17k
    Negdje su nestali oni smiješni komentari o egu. Maca popala jezik?
    Nadam se da su to bili samo navijači rivala (i to je tuzno al ajd). Inače, nemreš biti tak jalan i kivan.
    Tuzan je to zivot kada se lazima toliko trudis popišati tuđe veselje.
  • Dinamosaur
    3.1k
    Nadam se da su to bili samo navijači rivala (i to je tuzno al ajd). Inače, nemreš biti tak jalan i kivanZagi

mogu oni svakojake pizdarije izvaljivati, sve dok im se dopušta i dok imaju publiku.
    Zato jedva čekam njihov izlazak na Kranjču i da im se drek smrzne kad zagrmi- mi smo Purgeri najjači smo najjači
  • vjeko1701
    24k
    Nadam se da su to bili samo navijači rivalaZagi

Nisu.
  • Ludovic IX
    11k
    pa tu su neki imali problema sa Bobanom..nije dobio ni 100 dana pa je bio na tapeti od nekih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.