blue heart 72
Kepec
prefontaine
Teci Dravo, Savo teci — Kepec
Praskaton
Druga stvar je aplaudiranje, nakon himne se NE PLJEŠĆE, bez obzira kakva prigoda je u pitanju. — prefontaine
Gelipter
Kepec
cek,zbilja je tak? — Thor
Nažalost sve je po meni do okruženja, oni vjerojatno svi u društvu kolektivno tak psuju i to im je normalno. Kod nas kad netko skine Boga ga se odmah napadne i ne ponavlja, a oni to nit ne primjećuju jer im je to samo jedna od ostalih psovki.koja psuje Boga na tribini — Gelipter
podravskimodrikibicPMK
Slazem se, kak i ti kazes posebno u tom kontekstu cuvara Katolicke Crkve, vjere, ne znam cega a psuje se bas bas vise, da ne kazem vise od ,,nevjernika", a to s Bogom posebno loseJa bih još izdvojio da je i jako puno ekipe, pogotovo mlađe, koja psuje Boga na tribini, kužim da se općenito psuje i svi to radimo više ili manje - jbg teško je to izbjeći, ali mislim da bi s Bogom ipak trebalo pripaziti budući da se nazivamo i čuvarima Katoličke časti. — Gelipter
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.