• emilperska
    15.3k
    Proslavu na trgu smo imali 2007. i 2024.
    Nadam se da ce to s ovom sezonom postati standard..
  • Keyser Soze
    18.7k
    Predivan dan na Maksimiru. Sunce prži, Dinamo uvaljuje 7 komada pred 10 tisuća svojih navijača, na sjeveru retro štih, Mišić zabija... Tko nije bio ne zna kaj je propustio, a sad samo zamislite ovu utakmicu na Kranjči...
  • Kepec
    9.3k
    Ovo danas je bilo predivno. Ne znaš jel bio bolji izgled tribine ili 7:0 na terenu. Na zastave, transparente, jakne, pozicije bubnjeva, vođenje navijanja sam se toliko puta naježio. S druge strane na terenu se dečki igraju nogometa, Beljo i Stojković melju i ne vade, a Mišićev gol sam proslavio kao da nas je odveo u finale Lige prvaka.
    Svakom pobjedom je energija i slavlje sve veće i osjeti se da je titula iza ugla. Sve me strah kaj bu bilo za mjesec i pol. Poziv svima koji su iz Zagreba ili okolice i u stanju su doć na tekmu, ali im se ne da iz xy razloga, dođite. Ne znate kaj propuštate.

O majko draga lijepo li je Dinamovac biti.
  • hb1
    594
    Nadam se da će Vidović nastaviti sa ovakvim igrama, trokut napadačke igre na strani sa Stojkovićem, Vidovićem i nekim dobrim bekom je noćna mora ako ovako nastave.
  • ZGWest
    728
    Reakcije na golove danas, slikovito:

1:0 - AJMOOOO GOOOOOOOLLL!!
    2:0 - GOOOOOOLLLL!!
    3:0 - GOOOLL!
    4:0 - GOOL!
    5:0 - GOL!
    6:0 - gol!

7:0 - MIŠIIIIIIIIIIIĆ, MIŠIIIIIIĆ, MIŠŠŠIIIIIIĆĆ, ŠTA JE OVOOOO!? MIŠKEEEEE AJMOOOO GOOOOOOOL!! MIŠIĆ JE DAOOO GOLLLL!!!
  • Svi na Sjever
    3.4k
    Top izdanje tribine, top izdanje momčadi, jedan od najljepših golova što sam vidio uživo, pogotovo što je bio vrlo tehnički zahtjevan za izvest,vjerujem da je sa zapada taj gol još ljepše bilo za vidjet.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.6k
    Kakvo izdanje Sjevera, kakva rapsodija na terenu :heart:

Ono kaj je najbitnije, igramo atraktivan nogomet, a uz to smo konačno postali onaj stari nadmoćniji suparnik i znaš da su protivničke ekipe usrane već u tunelu, bez obzira kaj nam je HNL nikada slabiji.

Ne znam koji mi je od golova ljepši, ali izdvojio bih Mišketov, hahah i još onu obranu Filipovića za clean sheet.

Baš je lijepo bilo vidjeti sve one old school krpe, jakne, šalove, stvarno smo ove godine podigli standarde i rastemo jako kao klub i grupa... Ali najljepše od svega je kaj ima sve više klinaca na Sjeveru, nastaje neka NEW BLUE GENERATION :strong:

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • Dzoni
    4.8k
    Mala sugestija, trebalo bi narihtati semafor na stadionu, nakon 5:0 nestane prikaz svih strijelaca na semaforu.
    Počinje se to sve češće se događati, i jako sam sretan radi tog problemčića
  • Jurki
    24.2k
    Su na tevejcu deli silovanje u prijenosu na jutv2?
    Kojeg je komentatora herc sjebal?

Bilo je lepo silovanje, al mrvicu manje nasilno.

Moglo je to i vise tj jace.
  • Teofil Kateran
    4k
    Izvanredna utakmica i rekordnih 7 komada u mreži Osijeka. Igra u drugoj polusezoni je apsolutno nevjerojatna i rekao bih možda da je ovo najdominantniji Dinamo ikada u HNL-u. Stvarno je užitak gledati ovakva uništavanja protivnika iz kola u kolo i ovakve golijade.

Svaka čast treneru i igračima i mislim da su u idućoj sezoni spremni i za korak više u europskim natjecanjima.
  • SanctaSanctorum
    115
    Evo na kraju dana neznam kako bih uopće sažeo sve što se izdešavalo. Došao sam doma i preuzeo me neki osjećaj sreće i ispunjenosti koji, barem meni, samo Dinamo može priuštiti. Rapsodija igre, 7 golova u mreži Osijeka, a moglo je lagano biti i više. Igrači gladni golova, pressing u završnim dijelovima tekme, vrhunska kombinatorika, mirnoća na lopti, izigravanje protivnika kratkim dodavanjima i odlična dodavanja u prosotor. Izgledali smo nezaustavljivo, goropadno. A unatoč svemu tome, meni to nije bilo najbolje od današnjeg dana. Atmosfera na Sjeveru danas je bila posebna i drugačija. Osjetio se taj neki štih pravog old-schoola. Ljudi u traper jaknama, spitkama, starim kapama i šalovima, stari transparenti, šarene boje, stare pjesme koje su bile van repertoara, vođenje navijanja bez razglasa ili megafona, pjevanje himne, pjesma Nek pada na razglasu prije tekme, dimne hrvatskih boja, bakljada, pjesma Ti si meni sve sa zapadom, hrpa mlađe ekipe, ali predvođene onima koji su tu bili prije, čak i za vremena kojima smo danas odavali počast. Golovi su padali jedan za drugim, a rasli smo kroz utakmicu kako igrački tako i navijački. Vidjeti odlično ispunjen zapad je također nešto lijepo i mislim da je ipak realna brojka danas nadmašila onih 9100. Jedva čekam ono što nam slijedi i uživam u svemu što nam se događa. Završio bih s jednom mišlju, meni najdražom. Sva naša povijest u dvije riječi može stati, za to se borimo i nikad nećemo odustati.
    DINAMO SVETINJA!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.