• T90d
    2.9k
    Jedan od razloga "podbačaja" u Europi, je taj što je on igrao sa istom taktikom kao HNL. Nije bilo šaltanja sa 4-3-3 na nekih 5-3-2 ili druge formacije. Ako me dobro pamćenje služi naše velike rezultate smo stvarali kad bi mijenjali formacije i "zbunili" protivnika.

Je li ispravno ili ne. Ali mi se u jednu ruku sviđa taj način, jer igramo svoju igru ne bitno tko je na drugoj strani, a na drugu ruku, šteta što nismo i bolji rezultat ostvarili pa makar sa promjenom formacije.

Bilo je tu ne sreće, glupih izmjena (Varela), ozlijeda, manjka igrača radi ozlijeda ili transfera.

Kapa dolje za proljeće u HNL-u. Nadam se da je skupio neko iskustvo, da će nas uvesti u LP, i tamo ne biti kanta za napucavanje nego ravnopravan protivnik koji se bori za proljeće u LP.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Ajmo biti sretni i pozitivni danas. Lijep post kolege @Mr Andersonšto se tiče Europe , a što se tiče postupanja pepelom , ja sam jedan od tih. Kritizirao sam nakon užasnih predstava , nekih na kojima sam i sam prisustvovao u Europi apogotovo u HNL. Pa red je valjda i pohvaliti i priznati svoju pogrešku ako se tako može reći. Ne valja da se šuti jer miševi se sakrili u kopije rupe sad kad je sve bajno. Kad se pohvali i prizna opet ne valja . A jebi ga :rofl: bitno je da je sve ok. A Europa nije samo nama problem ,kontinuitet ima ,oslobodio se . Slažem se i za dozu bahatosti . A opet mislim da je samo čovjek. Prozivan je ,rijetki su mu davali podršku,većina nas je pljuvala . Izbaci iz sebe ,ljudski je. Očekujem nešto takvo i nakon podizanja pehara ,ali proći će . Samo da s mi svi skupa veselimo
  • Zagi
    16.8k
    Jedino kaj se uistinu moze odvojiti su prva i druga polusezona.
    Momčad iz prve polusezone je na ključnim pozicijama fundamentalno drugačija nego u drugoj i to rezultati, a i igra zorno pokazuju.

Odvajanje europskih rezultata od HNLa bi neizbjezno dovelo do potpuno krivih zaključaka.

Podsjetimo se prvih 11 iz tih europskih poraza...
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/858948

Trebalo je vremena da se igrači upoznaju , da se neke ideje (dobre na papiru , loše u praksi) isprobaju i odbace/prilagode, neki igrači odselektiraju itd.
    Pa i treneru da shvati da europski protivnici , iako jaki, nisu nepobjedivi.

Opusitite se. Trenutno je dobro , a velikih promjena u struci neće biti. Prema najavama , neće biti ni u momčadi barem do kraja kvalifikacija. Alibija nema niti će ga itko traziti u idućoj sezoni.

Prošlo je vrijeme paničnih promjena nakon 10ak utakmica. U eri smo ozbiljnijeg i dugoročnog planiranja momčadi.
    Gotovo je sa impulzivnim i emocionalnim reakcijama gdje "spasitelj" lupa šakom o stol te "preuzima odgovornost" rušeći pritom sve kaj je upravo on svojim odlukama izgradio/prouzročio.

Ne očekujem zatvaranje ove teme barem do kraja iduće sezone. Tada će se odlučiti idemo li dalje istim smjerom ili nekim drugim.
    Naviknite se na rad i mir.

Sretan Uskrs!
  • Nolifer
    14.5k
    Smatram da ne treba odvajati Europu i HNL. Treba samo ''prenijeti'' tu pozitivnu energiju iz HNLa u Europu, uz par kvalitetnih pojačanja i malo više uvježbanosti, da to bude taj automatizam koji priželjkujemo u Lp i EL i uz pametnu rotaciju bi to moglo biti dobro na kraju i da će doći do rezultata...

E sad bit će sve drugačije, ako dodje do smjene na kraju sezone, ali ako ne, nek se Kova dokaže u Europi i da je on taj ''novi trener'' koji je trebao nasljediti sadašnjeg Kovu...

S ovim samopouzdanjem i ovakvom igrom, smatram da je samo nebo granica, naravno da će bit oscilacija i padova u igri, al to je nogomet i samo hrabro bez straha naprijed, jer mi smo DINAMO. :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.