• Dr Hofmann
    5.4k
    Već je dosta ljudi to spominjalo, ali mogu si samo zamisliti da su npr Livaja ili Rebić napravili ove brojeve od Belje...Pa gorilo bi sve, zvalo bi se Europski sud za ljudska prava u Strasbourgu. A Stojković (i Mišić neopravdano izgubljen u cijeloj priči) ima isto mjesta, ustvari ne mjesta, mora biti tamo
  • Keyser Soze
    18.7k
    Imao je Livaja te sezone 38 G/Ajer je u kupu dao još 4 gola, al ne sumnjam da Beljo i to stiže.
  • Zagreb1992
    3.3k
    Stojković i Beljo moraju biti na SP.
  • Mihael2305
    1.7k

Nadam se da ti je Dalić pročitao komentar i da će ti uslišiti želju.
  • shameless86
    1.6k
    Musa opet gol dao..
  • Ludovic IX
    11k
    Više vrijedi 5 beljinih u EL nego 20 musinih u MLS..

A i vise vrijede 22 beljinih u HNL od 20 musinih u MLSu.

Beljo ima vica u igri. Golovi koje on daje di na malom prostoru stigne napravit primanje jednom, zabiti drugom pa ova peta, ili onaj sukerovski gol fsb-u.. to musa nema a pogotovo matanovic. Nema ni budimir ako cemo iskreno. Zapravo sam 99 posto siguran da budkmir u dinamu ne bi prešao 15 golova u sezoni jer jednostavno ne igramo na isti način kao osasuna di on dobije 10 centarsuta po tekmi na glavu
  • Krulek
    1.2k
    Kad bi Dalić bio realan, Matanović i ( nažalost ) Majer out, Stojković i Beljo in.
  • hardek
    9.6k
    Meni Musa nije uopće problematičan, Matanović je problem po meni
  • austrijanac
    10.7k
    Prije ce se odrec Budimira i Muse nego Matanovica.

Hoce to kad te kumovi jebu.
  • KtcGoat
    3.6k
    Ja bi Musu out prije, al ajde
  • KtcGoat
    3.6k
    Majer out,Krulek

Od svih desetki, Majer i L.Sucic mislim da su najblize izlaznim vratima, imaju ocajne sezone u klubovima. Steta jer obojica igraju lijevom nogom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.