• jedan u nizu
    17.8k

Razumijem ja da je dinamo ogromna ljubav i da se ljudi vise zanimaju oko dogadanja u klubu nego u drzavi. Sve je to jasno.
    Ali razina pljuvacine po ovakvoj demokraciji je van svake pameti.

Za dinamo das 20 eura kao clanarinu i onda ljudi ocekuju da im ljudi iz kluba glade jajca, zovu svaki dan i obavijestavaju o svakom centu.

Za drzavu das tisuce i tisuce eura godisnje, ljudi o tim tvojim novcima odlucuju, i to ljudi koji su toliko korumpirani i jadni, i onda nikome nista, boli te kifla.

Btw. od dinama dobijes poklon za tih 20 eura (ni sam ne znam kako je isplativo klubu slati cijeli paket za tih 20 eura clanarine), dobijes cestitku za rodendan i dobijes razne beneficije koje ti kasnije ustede novce ako zelis.
    Od drzave dobijes ladnu kitu u guzicu.
  • Nolifer
    14.4k
    To kaj si dobil kitu u guzicu od nekog, nije ti država kriva.
    Od države dobiješ sve kaj ti treba. Imaš svoju slobodnu zemlju. Benefiti su tvoje državljanstvo, radno mjesto, tu možeš sagraditi svoj dom i kaj će ti više? Najlakše laprdati protiv države jer ti nedaje ništa ili ti vlada ne paše, pa se eto može srat da bi se sralo. Pa tako i tu, uvijek isti se jave...
  • jedan u nizu
    17.8k

Poanta je da tamo ljudi koje si ti izabrao, ili nisi, odlucuju direktno sto ce napraviti sa tvojjim novcem.
    I to ne sa 20 eura kao u klubu. nego o tisucama eura godisnje. Nemas pojma o tome sta rade, kako rade i gdje kradu pare. Tu i tamo koja afera ispliva van i onda skuzis da je faking direktor skijaskog saveza smracio milione eura, tvojih i mojih novaca.

Imali smo to u dinamu, pa eto, borili se i izborili protiv toga, a sada je problem sto se ne zna kada je sjednica, kao da ima nekog efekta zna li svaki clan to ili ne.

Benefiti su tvoje državljanstvo, radno mjesto, tu možeš sagraditi svoj dom i kaj će ti više?Nolifer

cek cek, to su benefiti?
    To je osnovno pravo, osnovno pravo, a ne benefit. Pa ne placam je porez da bih imao benefit drzavljanstva i ne znam sta.
    I ovo ''tu mozes sagraditi svoj dom'' je takva glupost koju si napisao :sweat: mogu ja sagraditi svoj dom i ovdje i tamo, gdje god, sve dok platim. Nije da tu imam mogucnost besplatnog doma pa je to sad kao nesto posebno i moram zahvaliti drzavi na tome :rofl:

Najlakše laprdati protiv države jer ti nedaje ništa ili ti vlada ne paše, pa se eto može srat da bi se sralo. Pa tako i tu, uvijek isti se jave...Nolifer

Pa da, uvijek se isti jave kada se treba javno reci da recimo gradonacelnik jednog grada daje pare udrugama i slicno. Samo da mi se je sjetiti koji su to :chin:
  • Nolifer
    14.4k

Idemo van teme sada, da se ne drobe gluposti ovdje. :rofl:

Tako da svoje sam rekao na tu temu, pasalo tebi ili ne, ali najlakše srati da i istovarivati se i to je poanta priče.
  • Thor
    2.3k
    kad vec potices tu temu i vuces paralelu (koja nije ista) al ajde dobro...vlada,sabor,pa i gradska skupstina npr.i svi drugi takvi najvljuju kada je sjednica i koje su teme,tj tocke dnevog reda. Informiraju javnost,gradjane o tome kad je i koje su teme,a onda i kakvi su zakljucci i odluke donesene. Pogledaj web tih institucija.
    To su osnove o kojima ja govorim i minimum informiranja clanova (za koje se kaze u klubu da su suvlasnici kluba) a ti suvlasnici su izabrali skupstinu koja u njezino ime donosi odluke. Dakle,minimum transparentnosti i informiranosti predlazem i trazim.
    Bez ikavih dramljenja ili pozivanja na S.Koreju.
  • Bosskovitz
    20.6k
    Dakle,minimum transparentnosti i informiranosti predlazem i trazim.Thor

Klub je objavio da je održana sjednica skupštine i izvjestio o čemu se na njoj raspravljalo, ne vidim gdje je neki problem?

"Minimum transparentnosti i informiranosti" zvuči kao da je održana neka tajna sjednica u barakama pod Jugom koja se skrivala od javnosti, a zapravo kad odeš na gnkdinamo.hr - prva vijest je "Održana redovita godišnja Skupština GNK Dinamo".
  • Thor
    2.3k
    je. Ok. Ocito u nicem. Tko zeli razumjeti sto sam pisao,razumjeti ce. Tko ne zeli, ja i dalje serem i zivimo u S. Koreji.
    I to je isto demokracija. Prihvacam.
  • The Undertaker
    9.7k
    Ne razumijem sad koji k.... se opet bunite. Uplatite članarinu, pratite društvene mreže i čkomite.
  • NKDZ86
    7.9k
    Ne razumijem sad koji k.... se opet buniteThe Undertaker

tradicija bunta
  • Crusades
    23k
    buni se samo jedan (opet isti) na stvar koja je godinama ista, a za tebe sam smatrao da si na višoj razini od ovog jeftinog nehumorističnog sarkazma. Očito sam se zajebao.
  • criticus
    7k
    Ja mislim da je kolega @The Undertaker sarkastičan.
  • The Undertaker
    9.7k
    A što mi drugo preostaje? Nije ovo prvi put da se članove tretira kao šlape. To je sad već trend. Kad treba glasovati i uplatiti članarinu onda smo vlasnici. Sad reci jel normalno da vlasnik ne zna što mu se radi sa vlasništvom, čak ni bazične stvari poput ovih kad je skupština i koji je dnevni red. Možda bi netko želio nešto pitati preko ''svog'' skupštinara ili nešto slično...da ne pilam sad o nekom prijenosu uživo kao što imaju neki drugi klubovi.
    Zar se nisu nedavno posuli pepelom oko netransparentnosti prošle skupštine i članskog dana?

Edit: Uostalom, ako ste članovi, provjerite svoj e-mail račun, izbrojite poruke iz kluba i vidite koliko ste poruka dobili i koji je sadržaj. Onda izbrojite one koje se odnose na informacije iz kluba pa sami zaključite da li vas se tretira kao vlasnika ili kao konzumenta.
  • Dendle71
    321
    Ja ne kužim u čemu je problem! Pa ima članak s informacijama sa skupštine na web stranici. Znam da sam ja malo glup ali da li mi netko može objasniti kaj fali ili gdje je klub po nekima u vezi ove skupštine pogriješio.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k
    Gledat prijenos toga ne smatram pre bitnim i sad detaljno da znamo svaku točku unaprijed i to no @The Undertaker ima poantu u ovome da možda članovi smatraju važnim da neki skupštinar postavi određeno pitanje i s tog aspekta bi bilo okej da se to zna barem par dana ranije. Ono kaj je krivo rečeno: članovi nisu vlasnici. Vlasnici bi bili da smo s.d.d i da smo onda kupili dionice
  • badjibadara
    9.2k
    Meni pak ovaj pasus u članku nije sasvim jasan:

Ništa se kvalitetno nije izgradilo preko noći pa tako neće ni Dinamo, istaknuto je u izvješću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.