• criticus
    7k
    Šteta, mislio sam da će se trovaču bar negdi moć istovarit. Ovako nek kupe u prsa.
  • mali M
    9.8k
    Nakon onog haosa prosle 2 3 godine, stabilizirat ovako klub.Fatos Beqiraj

...i još uz to komentirati svakih par tjedana tekme na televiziji... Što će tek raditi kad počne dobivati plaću u Dinamu jaaaaaaaoooooooo :rofl:
  • skener
    7.7k
    Prošlo je točno dvije godine...

GOTOVO JE, VELIMIR ZAJEC JE NOVI PREDSJEDNIK DINAMA!

Još jednom veliko HVALA svima koji su sudjelovali u tome i koji su nam omogućili da opet IMAMO DINAMO
  • fakin
    3.5k
    Nitko nije tu radi vlastite promocije, štoviše, ne volimo svjetla pozornice. Tu smo radi kluba, a ne švedskog stola u VIP salonu.

Ovo treba uklesati u novi Maksimir. Kao i zahvalnost Manenici zbog ovoga što imamo danas.
  • Thor
    2.3k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/prihodi-rashodi-i-stabilnost-skupstina-potvrdila-dinamov-pozitivan-financijski-trend/159764
    Bila skupstina?? Nisam vidio da je od kluba najavljeno odrzavanje a niti da je nekaj objavljeno nakon.
    Novinari objavili. :shade: to mi je fakat glupo da moramo iz portala citati i saznati da je bila skupstina.
    Ne kuzim to,fakat :shade:
  • Crusades
    23k
    Svake godine je tako.
  • Thor
    2.3k
    Nazalost
  • Thor
    2.3k
    Fakat mi je ne shvatljivo da clanovi kluba moraju tu informaciju dobiti na portalu. To mi nije jasno ni prihvatljivo koliko god podrzavam sve sto se radi u klubu.
    Pa valjda clanovi zasluzuju informaciju na stranici ili aplikaciji kluba..za 31.3.sazvana je redovna skupstina sa tim i tim dnevnim redom a zakljucke i odluke cemo objaviti nakon iste.
    Kaj to tesko objaviti clanovima?
  • Crusades
    23k
    Zadnji put si isto dramio oko toga, isto ti se objasnilo da na redovnim skupštinama članovi ne prisustvuju.

Sažetak skupštine se nakon nekoliko dana objavi na klupskim stranicama.
  • Thor
    2.3k
    jesam i opet cu.
    Krivo brijes. Ne mislim niti mi je u primisli da trebaju clanovi sudjelovati jer to nije uopce to. Ovo je redovna skupstina na kraju poslovne godine. informaciju na stranici ili aplikaciji kluba..za 31.3.sazvana je redovna skupstina sa tim i tim dnevnim redom a zakljucke i odluke skupstine cemo objaviti nakon iste. i to je to. Informacija za clanove sazvana je,odrzana i to su odluke. Nista vise. A ne da to clanovi saznaju iz medija da je odrzana skupstina. Najava,tema, odluke. Di je problem?
  • Crusades
    23k
    Sjeverna Koreja u klubu opet izgleda.
  • Thor
    2.3k
    to ti velis. Ja to ne mislim, no imam svoj stav u svezi toga kojeg iznosim. I nemre me nitko uvjetiti po tom pitanju da sam u krivu.
  • jedan u nizu
    17.8k
    Jel tako dramis kada vlada RH ima sjednicu a ti nisi znao da to postoji, nego samo u vecernjem dnevniku saznas sta su odlucili?
  • Jurki
    24.2k
    kad bi se ljudi toliko sekirali i razmisljali o tome kaj se događa u saboru i vladi. Kad bi se toliko razmisljalo kaj rade.. i to evaluiralo na pravi nacin na izborima.. mislim da bi zivjeli u puno uređenijoj drzavi.

Neki dan je bila zatvorena sjednica vlade da dopuste ratnom brodu pristajanje u nasu luku i to druge drzave koja je u ratu.. te time postali potencijalna meta. Pa nikome nist.
    A tu se dižu vile i motike jer je bila skupstina o financijskom izvjescu koje bumo tak i tak vidli za koji dan ili tjedan. Jebeno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.