• Mr Anderson
    18.5k
    Isto tak lijepo je vidjeti onog govnara Gatussa kak ce kmečati opet.Jurki

Tu su i popušili prolaz čim su tog klauna stavili za izbornika. Lik 20 minuta prije kraja zatvara utakmicu i vadi jedinog raspoloženog ofenzivca koji može zabiti gol.
  • ZG plavi 01
    33
    Davno je Los rekao da svakom ko pukne preko gola treba otpilit nogu hahahah, zbilja ne znam cemu pucanje visokih ako nisi specijalist poput Kanea
  • Dzgšb
    2k

Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna, a ne federacija.
    Prvi put u povijesti 6 Hrvata igra za reprezentaciju i gle čuda plasman na SP ,do nazad 2-3 godine su smjela samo 3 Hrvata biti među momčadi..
  • FelceAzzurro
    1.6k

Jedino gdje si ti mahao zastavom provokatoru jeste kad si gledao Izeta Fazlinovića na televiziji. To ti je jedini doticaj s BiH.
  • cibona
    7.9k
    Jedino gdje si ti mahao zastavom provokatoru jeste kad si gledao Izeta Fazlinovića na televiziji.FelceAzzurro

"jeste". Pravi hrvatski rječnik. Jesam li te odao, ups...
  • rokikaciga
    12.7k
    Da se vratimo na nogomet
    Mali Alajbegovic me odusevio. Kako je miran, stalozen, vec sad skoro pa savrsena tehnika. Ako on ne postane igrac od 100+ milja eura onda ja nista ne znam o nogometu.
  • emilperska
    15.3k
    S jedne strane ne možeš navijat za repku za koju navijaju Izetbegović, Komšić i vahabije iz Konjica i gdje su 600 tisuća Hrvata građani drugog reda u europskom islamabadu, a s druge strane vidiš učmalog tovara Gatussa kod Talijana i Vasilja, Bašića, Radeljića, Barišića, Katića, Šunjića i Zlomislića pa si misliš to je još 7 Hrvata na SPu.
  • immerwieder
    1.7k
    Curacao ide na svjetsko, a ima manje stanovnika od Trsta

sad ide ziher izbacivanje Irana da se ugura digiće na foru najbolje rangirane neplasirane
  • veselko tenžera
    7.6k
    Probaj među braćom istaknuti zastavu koju imaš na profilnoj slici.Peškaman

Genijalno! Dinamovac ogrnut HR zastavom s Emirom Hadžihafizbegovićem kao bratom?!?! Nadam se da je u pitanju loš troler jer je alternativa teška za zamisliti.

Ovi Talijani su odvratni, ne može ti biti krivo kad ispadnu. Onaj tko je Gattusu dao reprezentaciju je kao ovaj naš sa zastavom, loš troler ili teška dijagnoza.

U konačnici, među 49 država na SP nema Italije, Rusije, Kine i Indije, a bit će jedna mala Hercegovina.
  • Noel
    20.5k

Ma je da Vasilj je za Real Madrid, Barbarez preuzima Liverpool a Katić i Radeljić stoperski par u Bayernu.

O Bože moj ko će trpjet euforiju oko Bosne tri mjeseca. Ko i 2014. Sad još fali jedan klaun Ante Vlašić zvani Ante Cash da snimi jednu jugoslavensku himnu za vatrene zmajeve i ko nas ba zavadi kao i 2014. Fuj.
  • austrijanac
    10.6k
    Bosna pa kolijevka.

Kaj sve nebu covjek procitao…
  • rokikaciga
    12.7k
    Ma je da Vasilj je za Real Madrid, Barbarez preuzima Liverpool a Katić i Radeljić stoperski par u Bayernu.Noel

Tko je ista ikad ovome slicnom rekao? Fakat idete iz krajnosti u krajnost
  • miro
    8.7k
    Gatuzo majstore, nikad ne razočaraš
  • mosad
    2.3k
    šunjić u Dinamo si zaboravio
  • emilperska
    15.3k
    "U moje vrijeme je Vasilj branio za hrvatsku reprezentaciju" - Vlatko Marković
    :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.