• db-izbjeglica
    20.3k
    Italija se samoubila.
    Dobiju poklon gol, umjesto da iskoriste moment i dovrše posao, dopuštaju protivniku da se razmaše, dobiju crveni, opet dobiju najbolju priliku utakmice - promaše i onda još na penalima promaše dva na način da BiH golman realno nije ni trebao. Idioti, BiH uzela ponuđeno... propadanje nogometa na apeninima se nastsvlja, nekad bi jučerašnja utakmica bila gotova na 0:1

Turska - Kosovo, šteta zbog kosovara. Ne zato što su mi dragi, već zato što bi reakcije iz komšiluka bile genijalne.

Drago mi je što je češka prošla dalje i izbacila dansku, reprezentaciju koja je donedavno bila nekakav "dark horse" svakog natjecanja. Česi su bili i naši protivnici u kvalifikacijama pa ajd, nek im bude.

Švedska - Poljska, dvoboj dvije mediokritetne reprezentacije. Iskreno, zaboravio sam tko je prošao, a tko ispao i mislim da je apsolutno svejedno. Jedina razlika za SP u konačnici je boja dresova...
  • Mr Anderson
    18.5k
    Smiješno je to, kvaliteta potpuno razvodnjena. Kad se kaže da je naša grupa jedna od najtežih onda je jasno kakve su ostale.
    Ko rukomet, puno teže nešto napraviti na EP nego na SP.
  • Dzoni
    4.8k

Od ovih 14, za negdje 10 smatram da mogu izvući bar 2-3 boda u svojim grupama.
    Uostalom većina ovih reprezentacija je igralo 1 ili više svjetskih prvenstava, neki su i prolazili dalje u knockout faze.
    Iako je 48 ekipa previše, nije pošteno reći da su te ekipe bez razloga tu
  • shameless86
    1.6k
    jel isti format i za sp 2030?
  • Papastrumf
    22.1k

Nije, tamo je 64 :roll:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k
    Čestitke Protektoratu, neka ljudima malo veselja dok MZ još drži Frankensteina na životu
  • crophantom
    3.7k
    Infantino kak je krenuo uskoro će morati početi potpirivati neke građanske ratove da se stvori više država, još 2 prvenstva i bit će na SP više ekipa nego kaj UN ima članica.
  • Krizy
    70.4k
    Od 48 reprezentacija 13 ih ima tri ili manje nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Hrvatska ima tri medalje na Svjetskim prvenstvima.
  • Noel
    20.5k
    Od ovih 14, za negdje 10 smatram da mogu izvući bar 2-3 boda u svojim grupama.Dzoni

Pa nije da si napisao neku nepopularnu mudrost.
    Naravno da će izvuć 2-3 boda kad pola od ovih reprezentacija igra zajedno u nekim od skupina.

Kanada,Bosna,Katar zajedno u jednoj skupini.

Iran Novi Zeland Egipat skupa.

Zeleontrski otoci i Saudijska Arabija.

Kongo Uzbekistan.

Jordan, Irak, Curacao,Haiti u svojim skupinama neće ni boda uzet u to sam siguran.
  • shameless86
    1.6k
    kad mislis da ne može gore :groan:
  • KtcGoat
    3.4k
    Kad pomislim da mi je lose u zivotu, sjetim se da postoji komentator hrt-a koji ce u 2 ujutro iz kabine radit utakmicu Saudijska Arabija-Zelenortski Otoci
    Sretno majstore
  • Krizy
    70.4k

"Fantastična asistencija Murada Al-Hawsawija za Musaba Al-Juwayra, ali njegov udarac brani CJ dos Santos i odmah ispucava na Ieltsina Camõesa."
  • Dzoni
    4.8k

Taj majstor je bar plaćen za to laprdanje, oni koji to gledaju u 2 ujutro svojevoljno, njima skidam kapu
  • Krizy
    70.4k
    Nogometna velesila
  • Noel
    20.5k
    Europsko prvenstvo 2028 u Engleskoj. 24 reprezentacije. Fantazija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.