• Dzoni
    4.8k

Dobra PRiča Hajduka, valjda igrače koje ni sebi u prvih 11 ne bi stavili idu u obzir neke hipotetske C, D ili E ekipe Hrvatske
  • Ludovic IX
    10.9k
    Za mene Dalic kao izbornik moze osvojiti 100 medalja ali za mene ce uvijek bit govno od čovjeka. Lazov, mutikasa i licemjer.

MLS je super, HNL je dno po njemu. Dok god on pisa po nama, ja navijam za grb, zastavu i dečke na terenu a njega smatram zaslužnim za uspjeh isto koliko sam i ja zaslužan sto širim dobre misli prema dečkima na terenu prije tekme.
  • ZG plavi 01
    35
    On je mozda zasluzan za neke stvari, ali sigurno nije zasluzan za to da smo 4 puta za redom prosli na penale. Cak bih rekao i da je kriv jer je protiv slabijih od sebe isao na penale. Realno smo 2022. igrali za kurac, ali eto, doslo se do bronce i pisat ce se da je on bio izbornik i da je on zasluzan.
  • Ludovic IX
    10.9k
    Zaslužan je za to sto mu ne slaže mamic ekipu vec modric i senatori..javno priznao da se za svaku odluku konzultira sa njima tak da je jasno tko ima zadnju.
  • Droljo
    26.5k
    Gledam u21, jel to nema niti jedan naš u prvih 11?
  • Droljo
    26.5k

U špici je pa ga nisam ni skužio.
  • KtcGoat
    3.4k
    Ako se dobro sjecam, jebali smo ove turke i u prvoj tekmi pa primili neki glup gol
  • Droljo
    26.5k
    Zvonarek kao Rog nekad. Ide sa tom loptom kao lud. Jagušić dere iz svih pozicija ali za kurac, frljoke. Zgleda da je zgubil moć.
  • fakin
    3.5k
    Silic, mlacic, prpic, hrgovic, brajkovic

Ko da su prvaci vec godinama
  • Xpert1992
    517
    Nevjerojatna situacija.
  • criticus
    7k
    Strašno...

Malo odmak od crnila. U19 i U17 na euru, U18 prošla u idući krug kvalifikacija. Ne pamtim uspješniji ciklus mlađih kategorija. Nikad nismo imali neke velike uspjehe, ali sad se redovno plasiramo.
  • Ludovic IX
    10.9k
    Ja c7 bit prvi pa cu reci da nisam vjerovao u olica kao izbornika ali mi smo s njim dominirali u skoro svim utakmicama. To sto nama treba 20 prilika za gol nije njegova krivica
  • Dzoni
    4.8k
    Nadam se da je sve u redu sa izbornikom Turske, bez obzira kako završilo rezultatski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.