• Mr Anderson
    18.5k
    Neću to ni gledati, ranije spavati pa se dignuti u 2 gledati naše protiv Brazila.
  • Marktwain
    1.3k
    Forza Azzuri
  • Doktor Kunić
    6.4k
    Priznajem samo jednu Bosnu, Herceg Bosnu!
  • badjibadara
    9.2k
    b_260331176.jpg?v=1

Ovo je ipak više politika:

Navijači BiH iz Krajine, koji su se zaputili ka Zenici i idu na Bilino Polje bodriti našu reprezentaciju, suočili su se s velikim neugodnostima.

Policija u Mrkonjić Gradu zaustavljala je vozila bh. navijača i oduzimala zastave s ljiljanima. Oni koji su odmah predali zastavu pripadnicima MUP-a RS, pušteni su da nastave vožnju.

Kako saznaje portal Klix.ba, jedan stariji navijač BiH nije želio predati zastavu s ljiljanima te je priveden u policijsku stanicu i dobio je kaznu od 200 KM.

Akteri incidenta željeli su ostati anonimni, a riječ je o organizovanoj grupi navijača iz Vrnograča, Velike Kladuše i ostalih okolnih mjesta.

Ovo nije prvi slučaj i policija u Mrkonjić Gradu na nekoliko lokacija "lovi" navijačke zastave s ljiljanima bh. navijača tokom svake utakmice naše reprezentacije, ali je ovo prvi zabilježen slučaj privođenja u policijsku stanicu čovjeka koji nije želio predati zastavu.
  • NerminB
    1.1k
    Vidjet cemo. Iako dosta “losija” italija nego ranije, njihov vezni red je svemirski brod i idalje je to vrhunska ekipa. Prodje li bosna i hercegovina, sigurno jedna od slabijih grupa na SP.

I ostale tekme nocas bi trebale biti zanimljive, osim eto turaka.
  • Hnlovac
    4.6k
    baš

Uostalom mogli su žabari 12 godina bit bez svjetskog, nek pričekaju jos 4. Bolje repke poput BiH, Gruzije, Bolivije, Vijetnama pa nek gori sve, želim mesarski antinogomet protiv manekena iz top repki

Sretno im i nek Hrvati zabiju
  • Noel
    20.5k
    Forza Azzurri!
  • hb1
    585
    Iako sam tvrdi Hercegovac, iako su mi se u obitelji dogodila ratna stradavanja od njihove strane, u dubini duše želim sreću i radost svim normalnim ljudima otvorenog srca, i pobjedu BiH reprezentacije nad Italijom.

Ne daj na se, ne daj svoje. Nemoj tuđe prokleto je!
  • pešća
    1.2k
    Vise me stvari, osoba i uspomena veze za BiH nego za zabare.rokikaciga

Mene recimo suprotno. Jedino nam je taj jezik prepreka inače mislim da bi se kao narod duplo bolje slagali sa Talijanima. Bolja hrana, bolje žene, ljepša priroda, autentičniji mentalitet.
  • ZG plavi 01
    32
    kad sam neki dan gledao utakmicu Italija Sj. Irska njhovih prvih 11 su bili - Donanruma, Politano-Mancini-Bastoni-Calafiori-Dimarco, Barella-Locatelli-Tonali, Kean-Retegui.
    Zar mi itko moze tvrditi da je to neka prosjecna ili slaba ekipa? Ovo je po imenima top ekipa. Jedini igrac koji ne igra u ligama petica je Retegui. S tim da fale jos neki igraci poput Di Lorenza.
  • NerminB
    1.1k
    Apsolutno se slazem. Jebiga, valjda ljudi navikli na velikane talijanskog nogometa pa im ovo sad dodje ko neki fus. A u stvarnosti, i dalje ozbiljno dobra repka. Pa samo da ti ovaj di marco posalje u 16 m koju kasikaru, jedna ce naci metu i to je gol. Ne sjecam se broja al znam da ima asistencija podosta i da je naprijed bas opasan. Kamoli tonali, barella.. A s druge strane sunjic, tahirovic, basic.. Barbarez ce dobro morat pripazit na sredinu i duplat di marca prije svega ako zeli sacuvat gol, pa tek ostalo.

Moja procjena 30% 70% na stranu italije iako bih volio da ostanu suha kurca treci put zaredom.
  • NORTE
    23.5k
    Možda sam pod dojmom, ali mislim da toj odvratnoj uefi treba pokazati zube čak i na svoju štetu, prije svega zbog odnosa prema svima ostalima i skroz drugačijeg prema genocidašima koji ne bi trebali ni igrati europska natjecanja.

Posljednjih dana UEFA je kaznila klubove zbog njihovih nedavnih europskih utakmica:
    Crvena zvezda - 95.500 eura, uključujući 40.000 eura za koreografiju s pravoslavnim svetim Simeonom
    LOSC Lille - 82.750 eura, uključujući 17.500 eura za koreografiju sa svetom Ivanom Orleanskom

Za usporedbu, Maccabi Haifa kažnjen je s 30.000 eura zbog skandaloznog transparenta "Ubojice od 1939." usmjerenog prema poljskim navijačima, kazna koju su dužnosnici razmatrali nekoliko mjeseci.

U istoj utakmici, Raków je samo nekoliko dana poslije utakmice dobio kaznu od 40.000 eura zbog isticanja transparenta "Slobodna Palestina" i pirotehnike te mu je zabranjena prodaja ulaznica za njihovu sljedeću gostujuću utakmicu u UEFA natjecanjima, suspendirano na dvije godine.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k
    Ma Italija je dobra ekipa kad se gleda ovako općenito no kad se promatra kroz prizmu Fra, Njem, Špa, Eng, Brazil itd onda stvarno pogledaš tu Italiju i pitaš se kaj se njima dogodilo u proteklom desetljeću. Osim Donarume koji igrač bi usao u top 10 na svojoj poziciji?
  • Dzoni
    4.8k
    Po igri koju sam vidio protiv Austrije i Walesa, ne vidim neki razlog kako bi BiH mogla proći Talijane, ali s obzirom da se igra na Bilinom polju, na neku atmosferu i nabrijanost bi mogli možda nešto izvući, pa makar produžetke, onda je sve moguće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.