• blue heart 72
    3.2k
    Meni je novi grb od OM-a puno, ali baš puno lošijeg izgleda od staroga
  • Paggini
    78.9k
    Poanta grbova klubova, barem po mome mišljenju, nije u odgovoru na pitanje "jel novo riješenje dizajnerski ljepše ili ružnije u odnosu na prijašnje", nego u poštivanju višedesetljetne, a u nekim slučajevima i stoljetne tradicije.

Nitko neće reći da iz "dizajnerske" perspektive novi grb Juventusa nije "estetski finiji", ali se izgubila sva poanta grba, povijesti, tradicije i svega ostaloga.

Klub nije firma, korporacija ili kafić - klub treba biti puno više od toga. Kao da nekome padne na pamet da Dinamo eto sad mora igrati u žutim dresovima jer dizajnerski trendovi zadnjih par godina to nalažu. Potpuna mi je to besmislica uvijek bilo.

Da, grb se može malo doraditi, sitne neke izmjene napraviti, ali ovakve pizdarije bih slao u zatvor.
  • Marktwain
    1.3k
    Da malo dolijem ulje na vatru, baš me zanima kako bi izgledao novi grb da ga se ide raditi u modernom, korporativnom smislu.
    Osobno, mislim da je savrsen, ima tradicijski izgled koji pase i u moderno vrijeme.
    Jedino bi maknuo zvjezdice.
  • Sajla
    19.4k
    baš me zanima kako bi izgledao novi grb da ga se ide raditi u modernom, korporativnom smislu.Marktwain

i da članovi glasaju o njemu :rofl:
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Meni je Marseillov veliki M izvan kruga uvijek jedan od jacih grbova za sve odjeca, dresovi.. Jednostavan, efektan, svjetloplavi. Top. Ovo novo mi se ne svida niti malo.
  • ZG plavi 01
    29
    dobar dio klubova je kroz povijest i mjenjao boju dresova. Recimo Tottenham je u pocetku igrao u suprotnoj kombinaciji (crno bijelo crno), Atletico Madrid u plavo bijeloj, pa i Gradjanski je zapoceo u drugim bojama. Naravno da danas u 2026. nema vise smisla mjenjati boje dresova, ali to je nekada bilo normalno. Iako imamo i dalje primjer Eintrachta koji svake sezone ima domaci dres u drugoj boji.
  • hardek
    9.6k
    Grb je katastrofa, neki miks Grasshoppersa i Zuricha. Ovo M uopće ne dolazi do izražaja, a još gore od toga mi je promjena nijanse plave boje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.