• Dinamosaur
    3.1k
    Ne znam od kud uopce @fakinu da se MORAJU iseliti na DUZE vrijeme. Ako nema rupa, ovo se pocisti i pokrpa brzo
  • Crni86
    20.7k
    navodno situacija nije dobra i da se trazi alternativa.

Za fd najveci problem zavrsnica prvenstva koja je pred vratima.
  • fakin
    3.5k
    pukla je kupola krova, velika su ostecenja, vec sad se zna da ce radovi biti opsezni i dugo trajati
  • Dinamosaur
    3.1k
    Sranje. Onda Sutinska vrela do samog finala, odnosno dok potraznja za kartama bude veca od kapaciteta sutinskih. Tad u arenu, a gnk neka pomogne..
    Ne vidim druge opcije
  • austrijanac
    10.6k
    Nakon više od 15 godina sam upalio svoj srednjoškolski laptop napokon i išao vidjet kaj sam to pametno radio dok sam bio ponosni gimnazijalac...

Možda i najdraža stavka u povijesti pretraživanja: Boysi žele Bobaba

Neki će se prepoznat na slikama, neki su i dalje tu, ali eto 15 godina kasnije, imamo i Bobana i klub.
  • KtcGoat
    3.4k
    Jel ima netko mladji na forumu od 25 bar hahahah
  • Mr Anderson
    18.5k
    Bojkot utakmica je jedna od najlošijih odluka u povijesti grupe ako ne i najgora.
  • über alles
    2.6k
    Mora se priznat ovom vjetru da je bar zrak predivan u ZG valjda prvi put nakon korone.
  • mlinchica
    5.4k
    Ima ovdje prognostičara, meteorologa? Kakav je ovo vjetar? Znalo je bit olujnih vjetrova ali nalete i prođu. Ovaj sad već više od 24 sata puše istim intenzitetom, dosta ga je.
    :roll:
  • NKDZ86
    7.9k
    to je kad se čovjek igra Boga pa napravi sranje
  • Hnlovac
    4.6k
    koliko sam skuzio, sudar hladne fronte sa sjevera i ciklone koja je došla sa zapadnog Mediterana

Prouzrocilo ogroman pad temperature i eto. I inače se desava ali sad se očito gro stvari poklopilo odjednom

Bar sreća u nesreći kao što je već napomenuto, baš je prociscen zrak u gradu
  • KtcGoat
    3.4k
    Mora se priznat ovom vjetru da je bar zrak predivan u ZG valjda prvi put nakon korone.über alles

Sad ja zbog tebe moram ic van i provjeravat kakav je zrak
  • austrijanac
    10.6k
    U svemu ovome danas, ovo s alarmom i školom mi je jedna od najglupljih odluka ikada.

Kakvi krvavi alarmi i zvucne sirene radi odgode škole.
    Mislim da je dobar dio roditelja je sigurno u nekakvim whatsapp grupama gdje profesori mogu poslat takvu obavijest, a škole su se uvijek pobrinule za djecu koju nemaju kam.

Vec dugo nisam vidio gluplji potez.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.