• Paggini
    78.9k
    Neka ga novinar usporedi sa ZajecomKepec

Zajec ima jednak učinak kao Giljamon
  • Kepec
    9.2k
    sad se osjećam kao tetak... Zajc* oprosti mi Miha.
  • prefontaine
    7.8k

Pa ok, izbaci statistiku druge dvojice Španjolaca da možemo vijećati tko je najviše pokazao. Ovako mi sve ovo nema nikakvog smisla.

Znam da su pojedinci na Zoni govorili da im ovaj Almeba jedini nešto vrijedi, čak su ga zazivali i kod nas. Ne pratim ih pa nemam pojma koliko je loš ili dobar
  • Krizy
    70.3k
    Sva Hajdukova ovosezonska pojačanja su upisala ukupno 10 golova i 10 asistencija.

Bakrar je sam sudjelovao u 20 golova (15+5), a Beljo u čak 31 golu (26+5).
  • dragošlapa
    6
    Ma dobro, Hugo igra iza dva veznjaka, neće tu puno ni zabijat ni asistirat, ali bez obzira na to, lik je rupa defenzivno, to se najbolje vidlo protiv Varaždina i protiv nas zadnju tekmu. To kaj je on dobar na lopti će ti proć protiv Vukovara i Lokomotive, ali to je to.. Nemre pokrit prostor koji bi trebao kao solo 6-ica jer je fizički nikakav, a ni pozicioniranje nije dovoljno dobro da bi koliko-toliko doskočio nedostatku fizikalija...
  • NVKOD
    10.9k
    Ima 300.000 eura godišnje, a Dinamovi se klinci muče...

Albert Capellas vodi školu Dinama, a ‘modri’ trenutačno nisu prvi ni u pionirima ni u kadetima ni u juniorima

Evo, javlja nam se i "novinarčić" Mato "AE" Galić iz 24sata u vezi Dinamove škole. Lijepo od njega što se brine... možda dotični ne razumije termin zvan proces. Očito čim netko dođe na ovako zahtjevnu poziciju, očekuje se da u roku od 3 dana preokrene cijelu situaciju.

A dobro, znam da peče +10 pa se moraju pisati ovakvi članci. Također, baš zanimljiv tajming. Da je možda poslušao Bobana kad je pričao da se Škola gradi godinama i da prvi plodovi rada neće doći preko noći... ali da, treba uključiti mozak!

U međuvremenu, kod tovara je stigao neki Čeh kojeg se otpočetka predstavlja kao sjajnog voditelja akademije, s bogatim iskustvom u vođenju (pazi ovo!) Sparte Prag i Mlade Boleslav, redom velikana!
    "Svojim bogatim iskustvom i znanjem već je u prvih nekoliko mjeseci rada oplemenio Hajdukovu Akademiju, a Klub mu ovim putem želi puno sreće i uspjeha u budućem radu", napisao je Hajduk, između ostalog.

Dnovinarčići, baš ste prozirni.
  • Dr Hofmann
    5.3k
    Uh što ih davi...Sretan sam zbog toga

pig-funny.gif
  • Jurki
    24.1k
    kaj su Primorca napičili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.