• Derby
    805
    Ako bude na jugu, istok će svejedno stajati, jer mislim da će to bit miks starih istočnjaka i "manje gorljivih trenutačnih sjevernjaka". Ta ekipa će stajati, komentirati, lajati i navijati.criticus

Upravo se zato i nadam da će grupa biti na jugu. Zbog blizine grupe vjerujem da istok može biti duplo bolji od prošlog istoka.

Mislim ako izvisim za istok uzet ću jug ili sjever i tamo bum stajao i ne zanima me kaj ima za reć onaj iza mene, sjedit može i u birtiji.pešća

Ne znam jesi li trenutno na zapadu ali tamo je situacija toliko apsurdna sa sjedenjem da je već ikakvo duže ustajanje ili nesjedanje odmah nakon završene akcije problem. Pričam o središnjim sektorima sa godišnjacima. Loviš rezultat, par minuta do kraja tekme i ljudi sjede s nula razumijevanja atmosfere...
  • The Undertaker
    9.7k
    Zapad je trenutno tolerantan prema ustajanju jer je došla ekipa sa Istoka. Inače bi odmah dobili kišobran po glavi. Da li se Boban ustaje u loži čim pređemo centar? I koji je uopće smisao ustajanja (osim u slučaju kad zabijemo gol)?
  • Filip B
    282
    A dobro decki gle, vise je stvari u prici - zapad je zapad, jbg oduvijek se sjedilo. Uvijek sam isao i ici cu na neku nasu verziju istoka kad bude, nisam u grupi, nisam taj djir. Sad dok je ovako idem na zapad i hocu sjedit i gledat tekmu, gledat nogomet. Naravno ustanes kad je sansa/gol itd, ustane se na pocetku zapljeskati igracima i na kraju kao pozdrav, ali se sjedi i gleda !nogomet. Nemojte bit iskljucivi i gatekeeperi navijanja za klub. Ima i starijih ljudi koji ne mogu stajati dugo, zna se koje tribine su za to.
  • pešća
    1.2k
    Ne znam jesi li trenutno na zapadu ali tamo je situacija toliko apsurdna sa sjedenjem da je već ikakvo duže ustajanje ili nesjedanje odmah nakon završene akcije problem.Derby

Ja sam na sjeveru već skoro 10 godina i svoje razdoblje sa grupom ne prekidam dok se doživim pravu navijačku tribinu na novom Maksimiru, naš plavi zid haha. Tako da gdje je grupa tu sam ja, istok ili jug. Iako iskreno na novom stadionu i da se nekako izvisi za tribinu gdje su BBB samo se ode na tribinu do koja je skroz blizu, na Maksimiru praktički nema susjednih tribina, a sjever gore je tragedija.

Ma zapadna tribina je teški kriminal. Ajde razumijem sjedenja na manjim tekmama, ali derbi ili europska, tenzije na vrhuncu i ti odlučis sjedit većinu utakmice.

Kad se već raspravljalo o zdravom načinu života i bicikliranju na utakmice, pa stajanje, skakanje i navijanje troši više kalorija nego sjedenje :joke:
  • crophantom
    3.6k
    pa nije da se sjedi na derbiju, zadnja 3 derbija sam prostajao ja mislim cijelu utakmicu kao i 80% zapada valjda, bar sektori oko mene.
  • Benedikt
    8

Uz duzno postovanje, dobar dio ljudi, posebno starijih, nije zeljan ni stajati ni navijati citavu utakmicu poput grupe sa Sjevera. Ako je cilj kluba povecati broj navijaca na svakoj utakmici, valjda je jasno da vecina njih novopridoslih bi bili vise manje sjedeca publika.
  • Thor
    2.3k
    pusti ti te starije, mozemo,pardon, ne mozemo vec zelimo stajati! :cool: :lol:
    Ko onaj vic u tramvaju...gospon zelite se sjest? Je fala mladi gospon. Jebiga gospon,nema mesta :rofl:
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.