• modri-kibic
    1.4k
    Kralj Tomislav pobjednik
  • Denle
    187
    Kvota 1.01
  • Paggini
    78.9k
    A ništa, kupit ću dva četvrta od ove sezone, da imam i za iduću
  • Denle
    187
    - Pravilo prije natjecaja - ne smije biti fotografija na dresu

Fotografija na dresu ✅

- Cetvrti dres iz prosle sezone: crni s nekim uzorkom naprijed

Pobjednicki 4. dres sada: crni s nekim uzorkom naprijed ✅
  • crophantom
    3.6k
    mislim da je ovo najbolji argument da se ona anketa o stadionu NE provede među članovima. kad je krenulo glasanje u prvom krugu da mi je neko reko da ovaj dres pobjeđuje mislio bi da me zajebava.
  • shameless86
    1.6k
    jebiga,meni se ne sviđa..al kak je neko reko..demokracija..treba stavit u natječaj da 4 dres ne smije biti plave/sive boje..za to imamo prva tri dresa
  • Dzoni
    4.7k
    Bezukusan dres, ali čestitke pobjedniku, neka uživa u ovoj tituli koju je on skupa sa svojim AI engineom zaradio
  • Nolifer
    14.4k

Čestitke pobjedniku. Dobar izbor dresa i vjerojatno ću ga kupiti, vidjet ćemo uživo :up:

:cheer: :strong: :clap: :fire:
  • Masto
    1.2k
    Očekivao nesto kreativnije za pobjednika al ajde
    Dal cu ga kupit cu vidjet tek kad mi neko pošalje sliku uživo
  • Robi T
    359
    Čestitke pobjedniku!
  • criticus
    6.9k
    Glasao sam sad za drugi izbor u želji da prvi pobijedi, jer u nijednom krugu nisam glasao za pobjednika. Pobijedio je treći. Al šta ću, crn je, imam sve crne, kupit ću i ovaj. Slab sam na crne dresove, teško da mi može bit ružan bilo čiji.
  • kariola86
    289
    Nadam se da će barem treći dres sljedeće sezone bit u crveno-žutoj kombinaciji. To mi je bilo najkreativnije i nešto što još nismo imali.
  • Gradjanski Dinamo
    623
    Ovo je savršen primjer apsolutne demokracije u praksi. Udžbenički. Rulji ne treba dati da bira. Da do neke mjere. Ali onda mora postojati struka koja će dati svoj konačan sud.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.