• Crni86
    20.7k
    Da nije bilo ozlijeda, ne bi nikada doso… vjerujem da smo bili svjesni koji je rizik ovdje… ovakve prilike uz prihvatljiv rizik treba prihvatit jer tesko cemo doci na nekakav drugi nacin do tako klasnih igraca

Ovog puta nije uspjelo, ali tko kaze da iduci put nece?
  • ElDorado
    10.5k
    Sportske još nisu ništa objavile
  • DiddyGuela
    5.8k
    Nowotny mi je bio figura za ovakav tip transfera u kojem dovedes poznato ime, klasu... ali ti on nije od nekakve posebne koristi jer mu zdravstveno stanje bas i ne dozvoljava nastupe u kontinuitetu. Pored toga vjerojatno ti je najplaceniji igrac u kadru. Kako god, placas ga previse a on je daleko od svoje razine. Nisam aludirao na nekakve riverce sa Bennacerom ili bilokakve zle radnje.

Mislim da je Dinamo klub koji je prerastao takve transfere. Klub koji stalno i relativno uspjesno nastupa u Europi ne treba bildati status sa igracima koji su imena, skupi a nisu u stanju igrati na nivou svog renomea. Ukratko, nismo rehabilitacijski centar. Bolji smo od toga. Idemo dalje...
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Odakle cifra od 2 mil. eura?
  • skener
    7.7k
    Bennacer je tako u utorak odradio cijeli trening s ostatkom momčadi, radio vrlo dobro, a onda poslije toga odlučio dodatno ostati u teretani. I tu je osjetio bol u koljenu, izgleda kako se radi o kolateralnom ligamentu. Dinamovi liječnici su dosta zabrinuti, a Bennacer će u četvrtak odraditi magnetsku rezonanciju kako bi se vidjelo pravo stanje njegovog koljena.

https://www.24sata.hr/sport/bennacer-je-opet-izvan-stroja-evo-koliko-bi-mogao-biti-out-1117055
  • Crusades
    22.9k
    E jebi ga, nije više do Ničote.

Bolje da smo Mudrog ostavili.
  • NKDZ86
    7.9k
    Bolje da smo Mudrog ostaviliCrusades

Vratit će se Mudri s tisuću momaka! :grin:
  • vjeko1701
    23.9k
    A jbg onda, probalo se, nije prošlo, idemo dalje.
  • hb1
    582
    Sreća sve smo odradili vrhunski da imamo miran kraj sezone, hvala ti Bože pa nam nije trebao a ovako se ispostavilo na kraju, sretno u oporavku i dalje!
  • Fan
    2.1k
    Sreća u nesreći, ako je i bilo kakvog dogovora da mora dobit određene minute dolaskom, to sad pada u vodu i moguće je puno više prostora za Šuntu.
    Ok, šteta para, ALI njegovim dolaskom smo dobili nešto i reputacijski tako da nije sve bilo tako crno.
    Sretno Bennaceru dalje, čini mi se kao čisti profesionalac, ali nadam se da neće biti nikakvog govora o otkupljivanju.
  • rokikaciga
    12.6k
    Ovakvog igraca bih 10/10 puta boveo da imamo mogucnost. Decko je u Marseju bio na razini top 5 veznih igraca na svijetu ali su ozljede ipak dale svoj danak. Treba vidjet sta je posrijedi sa zdravljem i ako se mogu svi akteri uklopiti u financijski okvir ja bih ga zadrzao na ljeto.
  • Špicpapak
    146
    Dosta ljudi kaze da nam je digao reputaciju, ali ja zbilja uvjeren da malo van Hrvatske i Alzira zna da je on dosao u Dinamo posto nije igrao EuropuZG plavi 01

Bitno da to znaju agenti i ljudi koji se time bave. Lako za raju
  • vjeko1701
    23.9k
    Ako struka u klubu procjeni da može više od ovog kaj gledamo ove sezone, ok, možda i ima opcija produljenja posube na još pola sezone.

Ali svakom ozlijedom sve više izgleda kao da je gotov sa bilo kakvom razinom nogometa.
  • Teofil Kateran
    4k
    Mislim da nema smisla zadržavati Bennacera i ako ćemo imati priliku osim ako pristane na višestruko smanjenje plaće. Pod tim mislim baš višestruko jer bi bio ogroman rizik i da ima milijun eura godišnje ako ima problema s ozljedama. Najbolje je na ljeto naći novog veznjaka, a do kraja sezone smo dobro popunjeni, ovako se otvara samo više minuta za Soldu i Šuntu.

Promašeno je govoriti i o tome da smo izgubili 2 milijuna na njemu jer mislim da je taj iznos dosta bliži milijunu. Po mojoj procjeni će zaraditi u Dinamu 1,1 milijuna ako su oni uvjeti posudbe koje su mediji spominjali stvarno istiniti.
  • hardek
    9.5k
    Jedina mogućnost za ostanak Bennacera po meni je ovaj model koji prakticira Rijeka. Manja plaća + velik postotak budućeg transfera za igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.