• Pesca90
    131
    Nakon zagrebačkog poraza protiv Genka trener je morao na šamponiranje kod predsjednika, ali ponešto je na temu dekadentne i bojažljive igre tada imao kazati i šef škole. I to nije bilo prvi put da je Capellas intervenirao u sektoru trenera prve momčadi. Bio je blizu i kada je trebalo podijeliti neke važne instrukcije Luki Stojkoviću, dok je, tvrde upućeni, Kovačević cijelu seansu šutke odgledao. 50-godišnji trener je na koncu najužučniju kritiku za svoj rad morao odslušati prošlog vikenda, kada je pobjegavši Hajduku deset bodova praktično stavio ruku na šampionski pehar. Erozija njegova utjecaja u svlačionici je započela i na kraju balade neće biti iznenađenje ako bogatiji za dvostruku krunu već na ljeto napusti Dinamo. Natječaj za nasljednika Boban neće morati raspisivati jer Capellas je spreman...

Kruselj presao igricu,naslov i tekst idealan za fejsbuk analiticare,samu kremu znalaca i publike si skupljaju on,Nicota,Lesicki,Juranovic i co.
  • Crusades
    22.9k
    Kova je sad izgleda i Capellasov poslušnik :starstruck:

A Capellas je logično Bobanov poslušnik
  • prefontaine
    7.7k
    koliko sam ja shvatio, hijerarhija u Dinamu ide ovako: Kovačević -> portir -> teta čistačica -> Dabac -> igrači -> Capellas -> Boban
  • Pesca90
    131
    Iduci naslov mogu komotno staviti Bloudek i analiticar Mindek pokazivali kako izaci u visoki presing,a Kovacevic gledao u nebo odakle se vedri.
  • Noel
    20.4k

Ovaj cirkusant i Antolićev frend koji sebe naziva novinar je iznio 4% istine u cijelom članku. Ostalih 96% članka je složio lažnu konstrukciju i priču (to samo može psihopat) i tu laž prodaje kao svoje novinarsko znanje.

To kaj on nema svoje ja i šutke sluša svog "nadređenog" ne mora značit da na taj način funkcionira i trener Dinama. Uostalom i da funkcionira Kovačević na taj način, Krušelj je zadnji čovjek na svijetu koji smije o tome napisat članak. Ali eto, dotični svoj kompleks liječi preko Kovačevića. Odnosno kroz članak o Kovačeviću progovara o sebi i svom kompleksu podređenog beskičmenjaka koji piše ono kaj mu drugi naredi/plati.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Kad vidim ove clanke onda sam siguran da capellas radi dobar posao, kao i kova i boban
  • Markelo
    3.7k
    Nismo -15 bodova u zaostatku u svakom uzrastu pa da se zapitamo kamo to idemo sa našom školom. Svugdje smo u vrhu sa do max 3 boda zaostatka. Mislim kao da je pretjerano bitno jesi li prvak ili si drugi sa par bodova manje. Što se toga tiče, tu smo sasvim ok što se rezultata tiče.

Plovimo nakon dugo vremena mirno bez velikih valova, pa onda u nedostatku drame, izvlači se možebitni puč koji valjda Capellas priprema. Pitanje je samo koju funkciju točno pikira Capellas? Ispada da je samo Boban siguran a možda nije ni on
  • rokikaciga
    12.6k
    Sto vise stavljaju ovakve clanke ja cu jos jace stat iza Kove. Napusite se kurca mrzitelji Dinama.

A za Capellasa sam cuo samo dobre stvari, nitko nije nijednu ruznu rijec rekao o njemu..dvojica su mi cak o njemu govorila kao o "gospodinu Capellasu" sto je zadivljujuce u lezernom, prijateljskom razgovoru.

Takoder, hracka se i po njemu jer kao jos uvijek nema rezultata. A morao je postaviti temelje, napraviti selekciju trenera, stozera i igraca i tek sad ti igraci mogu napredovat sa se vidi napredak skole nogometa. Kog ti mozes izbacit iz skole nogometa u 8-9 mjeseci osim ak ti se ne skriva novi Yamal?
  • Jurki
    24.1k
    Najgore je to kaj daje zakljucak o covjeku koji nije ovdje ni godinu dana.
    Ok, da trenira prvu momcad pa mozes neke zakljucke donesti kakve je rezultate postigel.

Ali seronja pise o Capellasu ciji rad se ni ne moze ocjenjivati na taj nacin.
    Al eto kad se vec "tira mak na konac" mozemo neke zakljucke donesti. Dovedeno je hrpetinu igraca u juniorski pogon iz Lokse, Gorice, nizeligaskih ekipa.
    Maknuti su svi treneri iz akademije iz dobro znanih razloga.
    Jos bi covjek mogel progutati da se radi o nekom lajbeku koji nije nikad taj posel radio.. pa ajd.
    A Capellas radio u jednoj od najbolje uređenih nogometnih skola na svijetu. (Ne šmekam Barcu nekaj prevec, al kaj se mora priznati, se mora priznati).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.