• Dzoni
    4.7k
    Sjajan je osjećaj čitati budalaste članke naših novinara i smijati se tome, ali je još bolji osjećaj par dana kasnije smijati se tome koliko su zapravo ispali budale
  • Zagi
    16.6k
    Ma vi ste svi samo hejteri.
    Jest da
    -gube 3:0
    -xG im ne prelazi 0.3
    -imaju manje udaraca od Gorice
    -većinu tekme vrte loptu oko stopera kaj bi needuciranom oku moglo izgledati kao bezidejno
    ALI
    Tko vam je kriv kaj ne vidite kilometre nevidljivog posla kojeg Riječki igrači obavljaju.
    Ovo je bravurozan nogomet, da bar mi igramo pola od ovoga.

(dok sam ovo pisao pao je i gol za 0:4 kaj naravno ne mijenja ništa)
  • Ludovic IX
    10.9k
    doći će riječanima hajduk za koje kolo da se iskupe za ovu sramotu
  • Crusades
    22.8k
    Nije baš tak lako igrat na dva kolosijeka (Europa i HNL).
  • hanibal
    117
    Rijeka je postala prvi klub u HNL-u protiv koje je LIJEVI BEK dao hatrick (nakon što su ga oni skartali) u povijesti HNL-a
  • vjeko1701
    23.8k
    Hat trick Bogojevića Rijeci...koja ga je potjerala jer je dovela Morchiladzea i Legba...koji izgledaju potpuno nedorasli ovoj ligi.
  • Jurki
    24k
    Hat trick Bogojevića Rijeci...koja ga je potjerala jer je dovela Morchiladzea i Legba...koji izgledaju potpuno nedorasli ovoj ligi.vjeko1701

Ali ali ali Miskovic je najsposobniji sportski djelatnik u Hrvatskoj, Raic-Sudar fantastican sportski direktor.
    Sanchez pokazuje kako se igra Europa i najbolji trener u Hnlu.
  • Facke
    8.1k
    Od Gorice...4:0....:monkey:
  • don
    19.1k
    ogledni primjer šta će se desit hajduku ako uđu u europu. Ako opet ispadnu to znači nova sramota i ismijavanje.

baš win-win situacija.
  • vjeko1701
    23.8k
    A gle. Po meni su odigrali jako dobru europu za svoje mogućnosti. Došli su daleko, nabili koeficijent i praktički napravili sve kaj govorimo da bi klubovi izuzev Dinama trebali napraviti.

Jasno je da nemaju ekipu za igru na tri kolosijeka. Prioritet su stavili na KL i kup. Isto tako, treba se priznati da su novce koje rijetko troše potrošili na par rupetina i da im u HNL-u ekipa puca po šavovima. Doslovce su iz HNL-a mogli dovesti par igrača za slične iznose koji bi im dali puno više.

Na kraju će biti u top 4 i nikome ništa. Al bilo kakve usporedbe s Dinamom su iskreno smiješne. Baš me zanima kakvu KL bi odigrali da su u HNL-u pod mus morali biti u borbi za naslov. Znači ne prvi, samo u borbi.

Treba se okaniti usporedba i ne ozbiljno shvaćati novinare koji love lagane klikove.
  • criticus
    6.8k
    SN: "Carević pokazao Kovačeviću kako se igra protiv Rijeke. Gorica zabila 4, Dinamo nije ozbiljnije zaprijetio.
  • rokikaciga
    12.5k
    Kova moze predavat svim trenerima u HNLu nogomet
  • Sajla
    19.2k
    Nisam gledao Goricu protiv Rijeke. Jesu igrači Gorice kod 1:0 padali mrtvi po terenu, valjali se, ležali, krali vrijeme?
  • fakin
    3.4k
    vidjeli bi kako bi predavao da je trener vukovara ili gorice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet