• Zagreb1992
    3.3k

Ma sad kad imaš B ekipu totalno nepotrebno ..bolje neka klinci ne preskoče stepenice nego da ih moraš pod mus stavljati u ekipu ...s tim neće se postići nikakav napredak
  • Zagi
    16.6k
    Nepotrebno .. Pa ne razmišlja HNS o tome radi nas. Nama od svih klubova ta odluka najviše šteti.
  • Dzoni
    4.7k
    Koliko može velika biti kazna za to glupo pravilo? Sumnjam preko 250k eura, što je to za nas
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Bez obzira kaj takvo reguliranje otežava Dinamu život ja sam apsolutno za da postoje određene obveze. Kako ih složit je podložno raspravi. Imali smo dosad slobodan pristup koji očito ne urođuje plodom, dobili su svi sad priliku B ekipu prijavit, opet nitko nije. E pa nek ide na silu onda
  • Zagi
    16.6k
    Kome osim nas treba B ekipa? Ako imaju talentiranog klinca, gurnut će ga ionako u prvu.
  • rioda
    15k

Imali bi ih i neki drugi, ali im je preskupo
  • Jurki
    24k
    Decki ovo pravilo za igrace samo sa Hrvatskim drzavljanstvom ne piju vode kaj se EU tice jer je to diskriminacija po nacionalnoj osnovi.
    To je tak podlozno tuzbama jer je to zadiranje u pravo rada ostalim građanima EU i jednaki tretman.
  • rokikaciga
    12.5k
    Pogon seniorske ekipe u drugom rangu hrvatskog nogometa je ugrubo 400-500 tisuca eura za neku srednju ekipu 2.HNL tako da je ovo tocno. Klubovi ionako realno prezivljavaju
  • Georg Koch
    7.6k
    Svako koliko idu azuriranja cijena po TM-u, odnosno, kada mozemo ocekivati novi update za HNL?
  • rioda
    15k

Da, ali mislim da je toliko negdje i ona kotizacija za sudjelovanje koju je sad samo Dinamo odlučio platiti. Ne sjećam se točnog iznosa
  • Omake
    16.6k
    3-6 mjeseci. Nema baš nekih pravila. Ove veće lige bliže 3 mjeseca. Španjolska, Njemačka i Portugal su dobili nove vrijednosti ovih dana. Možda i HNL do kraja reprezentativne stanke.

Mislim da je u Poljskoj je postojalo slično pravilo koje se mjenjalo. Poljski u21 igrači su morali odraditi ukupno x minuta u sezoni. Mislim blizu 3000. Tko je uspio dobio bi neku sitnu novčanu nagradu, a tko nije bi se kažnjavao sa 200 ili 300 tisuća eura. Meni se ovo potencijalno pravilo baš ne sviđa. Ignorira sve probleme u hr nogometu i nameće prisilno rješenje. Kada postoje mladi igrači koji su dovoljno dobri da igraju u HNLu, ekipe ih stavljaju u igru jer im je to glavni izvor prihoda. Nije samo problem u klubovima u prvoj ligi. Plaće trenera u pogonima, tereni na kojima se trenira, način na koji HNS spriječava ljude da se dodatno obrazuju kroz njihove akademije i dijeli diplome podobnima. HNL je HNSu dao jaku puno, pogotovo s financijske strane, a jako malo dobio zauzvrat.
  • Jurki
    24k
    upravo govoris ono kaj je danas rekel jedan prijatelj.
    U nasem nogometu se problemi ne rjesavaju od temelja, nego od krova.
    Ocekujes od klubova nesto, a nisi tim klubovima omogucio ili pomogao da rijese temeljni problem, a to je infrastruktura.
    Zato nam se dogodil Vukovar, Zrinjski Osjecko, Kamen Ingrad gdje dojde baja s lovom, a nema terena gdje ce igrati, neki nizeligasi nemaju omladinskog pogona.
    Hrpa problema, i onda ocekujes da te probleme zakamufliraju prvoligasi.

Ukinuo si B momcadi, a sad bi na silu rijesio ono kaj si sam zajebal.
    Poanta profi nogometnih klubova je da igraju najbolji igraci koje imaju, a ne oni koji ce morati igrati fakticki po dekretu.
    Zamislimo situaciju u kojoj moras spičkati Vidovica ili Lisicu na klupu koji su isto nasi igraci zbog nekog klinca da natuče dovoljno minuta. Jebes dobrog igraca zbog losijeg i to samo zbog datuma rođenja.
  • hb1
    580
    Ne mogu vjerovati da smo na 2 boda od ukupnog broja prosle sezone, zvuci kao greska...
  • CrouchTomislavgrad
    426
    Mažar iz Belupa izgleda kao ozbiljan potencijal.
  • Mr Anderson
    18.4k
    Mažar iz Belupa izgleda kao ozbiljan potencijal.CrouchTomislavgrad

Slažem se u potpunosti. Gledao sam ga par puta, protiv nas je bio jako dobar i još i gol zabio. Danas opet jako dobar. možda ga je prerano mijenjao. Mlad, tek je došao iz druge lige, treba ga pratiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet