• Danko
    2.9k
    Stipiću se trese stolica.
  • ShanKu
    2.1k
    Znači opet Rudeš u 1. HNL...
  • Dadox
    1.4k
    po meni su oni ispali kad je Osijeku postalo gusto…
  • Orc123
    15.5k
    Kaj dramatizirate....ko da je do sad bila puno veca kvaliteta u HNL....HNL je konstantno slaba liga i bez ozbiljnog ulaganja u infrastrukturu i bez ozbiljnog kapitala u ostalim hnl momcadima to ce svake godine izgledat ovako. Nece nas na temelju toga odjebati igraci koji dolaze. Nista dramsticno lose ni dobro se ne desava u hnl vec godinama. Monotona liga koja ovisi apsolutno o nama.
  • don
    19.1k
    pa evo predprošla sezona je vrhunska bila, 3 kluba se borila za prvaka, 3 za europu, prošla slično nešto. Borba za sve pozicije.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Treba uvest da 2 kluba ispadaju i šlus. Može se napravit i da više klubova razigrava za to mjesto u ECL, bez obzira kaj naši nisu nekaj ambiciozni oko te europe
  • SAS1987
    19.8k
    9 mjesto i dodatne kvalifikacije za ostanak može, ali nikakva razigravanja za ECL itd. Sistem lige treba biti što čišći a za više "random" iznenađenja treba uvesti promjene u kupu i tjt.
  • prefontaine
    7.7k
    Jutros sam se probudio u 4.30 jer sam se morao pripremiti za trku. U 8.30h sam istrčao mostarski polumaraton. Pa sam iza toga roštiljao i pripremio ručak za nas 10-ero, gdje pojedinci u korizmi poste, pa sam imao izazov kombinirati ćevape i pileći file za djecu, svinjski vrat, pileći batak, debrecinke i kranjske kobasice za odrasle, te lubin, oradu i pastrvu za ove koji poste. Pa sam iza toga imao zadatak proslaviti s malim rođendan, gdje sam morao biti otac, sudac, igrač, golman, navijač, fotograf. I na kraju dana, kad su gosti otišli, djeca legla, a ja u miru otvorio mrzlu pivu...gledam...
    Screenshot-20260321-202315-Flashscore.jpg
    ...i divim se.

Nakon BBB, BSN, imamo i DDB!
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Bakrar ce morat malo povuc, zavrsi li iza Misel na transfer listu..
  • rioda
    15k
    - Upoznati smo s informacijom da je MUP RH poslao upit HNS-u vezano uz sigurnost Gradskog stadiona Poljud. Hajduk je za sezonu 2025/2026 uredno ispunio uvjete za licenciranje te je predao i potrebnu dokumentaciju za iduću natjecateljsku sezonu. O svim eventualnim novim okolnostima i relevantnim saznanjima pravodobno ćemo obavijestiti javnost - rekli su iz splitskog kluba za Tportal.

Opet su si možebitno pucali u nogu ovim PR-om oko stadiona. Najjače je objašnjenje sad da su uredno ispunili uvjete za licenciranje :lol: Izgleda da je stadion nesiguran, ali ne toliko da se ne bi igralo na njemu, nego toliko da mogu pritiskati cijeli svijet da dobiju novi
  • db-izbjeglica
    20.3k
    Opet su si možebitno pucali u nogu ovim PR-om oko stadiona. Najjače je objašnjenje sad da su uredno ispunili uvjete za licenciranje :lol: Izgleda da je stadion nesiguran, ali ne toliko da se ne bi igralo na njemu, nego toliko da mogu pritiskati cijeli svijet da dobiju novirioda

Stadion je nesiguran, oštećen i treba ga srušiti, jer se nikako ne može obnoviti, al nema nikakvog problema da na njega svaki drugi vikend puštamo ljude, čak i puni kapacitet.

Magareća logika je sve... :rofl:
  • njurci10
    518
    EU građani se računaju pod domaće.
    Tako da cijeli tekst se može baciti u smeće
  • Dzoni
    4.7k
    A mora se nać nešto da se pljucne po Dinamu, nema da nema
  • rokikaciga
    12.5k
    Za sljedecu godinu za tih 90 minuta po utakmici ve se racunati samo Hrvati, ako sam ja dobro shvatio prijedlog.

Sad se ne broje njemci, spanjolci pod strance za max 5 stranaca u zapisniku. Ali to nije isti kriterij kao za ovo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet