• Danko
    2.9k
    Stipiću se trese stolica.
  • ShanKu
    2.1k
    Znači opet Rudeš u 1. HNL...
  • Dadox
    1.4k
    po meni su oni ispali kad je Osijeku postalo gusto…
  • Orc123
    15.5k
    Kaj dramatizirate....ko da je do sad bila puno veca kvaliteta u HNL....HNL je konstantno slaba liga i bez ozbiljnog ulaganja u infrastrukturu i bez ozbiljnog kapitala u ostalim hnl momcadima to ce svake godine izgledat ovako. Nece nas na temelju toga odjebati igraci koji dolaze. Nista dramsticno lose ni dobro se ne desava u hnl vec godinama. Monotona liga koja ovisi apsolutno o nama.
  • don
    19.1k
    pa evo predprošla sezona je vrhunska bila, 3 kluba se borila za prvaka, 3 za europu, prošla slično nešto. Borba za sve pozicije.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Treba uvest da 2 kluba ispadaju i šlus. Može se napravit i da više klubova razigrava za to mjesto u ECL, bez obzira kaj naši nisu nekaj ambiciozni oko te europe
  • SAS1987
    19.8k
    9 mjesto i dodatne kvalifikacije za ostanak može, ali nikakva razigravanja za ECL itd. Sistem lige treba biti što čišći a za više "random" iznenađenja treba uvesti promjene u kupu i tjt.
  • prefontaine
    7.7k
    Jutros sam se probudio u 4.30 jer sam se morao pripremiti za trku. U 8.30h sam istrčao mostarski polumaraton. Pa sam iza toga roštiljao i pripremio ručak za nas 10-ero, gdje pojedinci u korizmi poste, pa sam imao izazov kombinirati ćevape i pileći file za djecu, svinjski vrat, pileći batak, debrecinke i kranjske kobasice za odrasle, te lubin, oradu i pastrvu za ove koji poste. Pa sam iza toga imao zadatak proslaviti s malim rođendan, gdje sam morao biti otac, sudac, igrač, golman, navijač, fotograf. I na kraju dana, kad su gosti otišli, djeca legla, a ja u miru otvorio mrzlu pivu...gledam...
    Screenshot-20260321-202315-Flashscore.jpg
    ...i divim se.

Nakon BBB, BSN, imamo i DDB!
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Bakrar ce morat malo povuc, zavrsi li iza Misel na transfer listu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet