• Sibirski plavac
    8.4k
    Doktorirao hnl. Veselim se Europi najesen i nadam se da uz par pojačanja i u Europi možemo pokazivati ovakve ili slične predstave. :strong:
  • Marc
    987
    Kritizirao sam ga, ali jebeno je uštimao ekipu i drago mi je da sam bio u krivu i fulao sa kritikama. Bravo Treneru! Vidi se da se i on diže i definitivno je bolji trener nego na početku sezone.
  • Sibirski plavac
    8.4k

Filipoviću ako ništa drugo pamtimo onu brutalnu i važnu obranu Trajkovskom na Maksimiru koja nam je i donijela pobjedu. Nevistiću se ja ne sjećam neke bitne obrane već dugo dugo. Pada mi na pamet "proljetni Neva",a onda se sjetim da je to bilo prije 2 godine...
  • Zagi
    16.6k
    Ma nije ta statistika dizajnirana da se iskenjam po Nevi (iako da sam smatrao od početka sezone da je upravo on najvaznija karika u losim rezultatima, jesam).
    Bilo je tu još pojedinaca koji su odrađivali loš posao. Više nevidljiv nego vidljiv no eto.

Filipović nam je značajno unaprijedio build-up i više nas nije bilo moguće visoko pritisnuti.
    Livi nam je povrh toga donio sigurnost.
    Stojković nebuloznu statistiku g+A, mislim da je 4 gola / 6 asistencija, fluidiniju igru itd. Zajc isto ako ne i više.
    Beljo trpa i ne staje.
    Momčad se uigrala.

Ali da je katalizator bio taj koji je....
  • Kruno
    1.4k
    i dalje ga kritiziram
    al danas je sve štimalo.
  • scooniepenn
    6.6k

Nevistic nas je kostao u toliko utskmica da je to strasno. U HNL-u bi sigurno barem 4 do 6 bodova vise imali, a u Europi najmanje pobjedu protiv Malmoa i bod sa Dancima. Filipovic je donio znacajan pomak, a o nasem Liviju da i ne pricam.
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Nikako da kiksamo da ova tema živnePlavi Zapad

Strašno koliko je bio osporavan od početka i svaki kiks mu se secirao na detalje.Vjerujem da i dan danas mnogi čekaju kiks. Bravo Kova i samo jako do kraja,nema opuštanja do kraja sezone.

I btw stavka koja se uvijek zaboravlja - Kova dođe neusporedivo manje financijski nego Bjelice i Cannavara.
  • Praskaton
    5.7k
    Nema se šta čekat kiks,čovjek je dobio zaslužene kritike kad je to izgledalo loše.Ili smo već zaboravili europu?

Trenutno izgledamo brutalno i kapa dolje na tome.Za mene će biti greška ukoliko on povede momčad na ljetne pripreme.Sad bar ima nešto pozitivno što bi moglo opravdati takav potez
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.