• Sibirski plavac
    8.4k
    Doktorirao hnl. Veselim se Europi najesen i nadam se da uz par pojačanja i u Europi možemo pokazivati ovakve ili slične predstave. :strong:
  • Marc
    986
    Kritizirao sam ga, ali jebeno je uštimao ekipu i drago mi je da sam bio u krivu i fulao sa kritikama. Bravo Treneru! Vidi se da se i on diže i definitivno je bolji trener nego na početku sezone.
  • Sibirski plavac
    8.4k

Filipoviću ako ništa drugo pamtimo onu brutalnu i važnu obranu Trajkovskom na Maksimiru koja nam je i donijela pobjedu. Nevistiću se ja ne sjećam neke bitne obrane već dugo dugo. Pada mi na pamet "proljetni Neva",a onda se sjetim da je to bilo prije 2 godine...
  • Zagi
    16.6k
    Ma nije ta statistika dizajnirana da se iskenjam po Nevi (iako da sam smatrao od početka sezone da je upravo on najvaznija karika u losim rezultatima, jesam).
    Bilo je tu još pojedinaca koji su odrađivali loš posao. Više nevidljiv nego vidljiv no eto.

Filipović nam je značajno unaprijedio build-up i više nas nije bilo moguće visoko pritisnuti.
    Livi nam je povrh toga donio sigurnost.
    Stojković nebuloznu statistiku g+A, mislim da je 4 gola / 6 asistencija, fluidiniju igru itd. Zajc isto ako ne i više.
    Beljo trpa i ne staje.
    Momčad se uigrala.

Ali da je katalizator bio taj koji je....
  • Kruno
    1.4k
    i dalje ga kritiziram
    al danas je sve štimalo.
  • scooniepenn
    6.6k

Nevistic nas je kostao u toliko utskmica da je to strasno. U HNL-u bi sigurno barem 4 do 6 bodova vise imali, a u Europi najmanje pobjedu protiv Malmoa i bod sa Dancima. Filipovic je donio znacajan pomak, a o nasem Liviju da i ne pricam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.