• Thor
    2.2k
    Jebena tekma na terenu,jebena atmosfera na tribini,jebeno navijanje,jebena koreografija...jedan jebeno dobar dan i vecer :heart:
    Jebeno volim taj nas dinamo i sve sto smo ovih 40 godina napravili! :victory:
  • Dzoni
    4.6k
    Jako mi se svidjelo ovo navijanje bez bubnjeva u početku. Daje taj engleski old school štih i tjera ljude da budu još glasniji i angažiraniji
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Nešto očito što se vjerojatno dosta ljudi zapitalo: postoje li još neki juniori koje se misli probati ove sezone ili ovo što je odigralo protiv Kuriloveca je sve?
  • Pesca90
    120
    Vazno je osvojiti i juniorsko prvenstvo(potencijalna LP putem prvaka,ako prva momcad ne ude u LP),a Lokomotiva bjezi 3 boda,tako da vjerujem da ce sve snage biti usmjerene tamo.
  • Do kraja2023
    405
    Idemo lagano u zadnju cetvrtinu prvenstva i kak stvari stoje Hrvatska nogometna liga ce prvi put u povijesti dobiti prvaka kojim upravljaju navijaci(clanovi).
    Ne znam da li su hrvatski nogometni kibici( bez obzira za koji klub navijaju) svijesni ove cinjenice!
    Dinamo je veci od svega!
  • Ritam Ulice
    2.6k
    Pala je petarda na maksimiru a pala je i famozna torcida zagreb. Pozdrav svim srbima tovarima konacno ste pokazali svoje pravo partizansko lice.
  • dzis
    1.4k
    mozda glupo zvuci ali ovo drugo je cak i slade od pobjede
  • Boycie
    3.9k
    taman se osjetilo koliko bubnjevi pomazu pri kordinaciji navijanja.
  • NORTE
    23.3k
    Naš dinamo je opet zabio 3+.
    Sad smo na 68 golova, nema potrošnje u EL, 9 je kola do kraja sezone, možda se može i :100: komada zabit.
    Zašto si momčad ne bi to zadala kao neki cilj, čak i da se ne ostvari.

Dosta ljudi nije moglo učitati online ulaznicu pa su ulazili sa strane, ne znam jesu li im uopće tamo skenirane ulaznice da budu evidentirani za zbroj gledatelja.

Možda i najbolja predstava BBB-a u povijesti, kojoj sam imao čast biti svjedok na sjeveru.
    Skidam kapu za sve dosad odrađeno.

Treba li ikome bolja pozivnica da makar malim doprinosom poput učlanjenja u grupu ili kupnjom proizvoda u navijačkom BBB shopu podrži ovo što grupa danas radi.

Zbog gola se vrlo kratko pjevala old school pjesma "ja te volim, ja te volim dinamo" i nadam se da će se dok traje ovo cjelogodišnje slavlje još koji put zapjevat.

Veseli me svaka iduća tekma kao nikad prije.
    Ovaj spoj BBB-a i dinama, to je čudo, a ludnica tek kreće, eruptirat će to u Kranjči kao nikad do sad.

Velika šteta ako će tekma s Vukovarom opet bit u ponedjeljak, bez ikakvog razloga.
  • Gemišt86
    317

Prvih 5 minuta mi je bilo top, ostalih 40 muka, nismo se mogli sastavit u dosta pjesama. "O dinamo, mi volimo, i za njega zivimo" kada ide sa pljeskanjem i bubnjevima dosta cesto bude tesko iskoordinirat i sredina uvijek ide naprijed, a bocni sektori vec lagano kaskaju, a ovo danas je zvucalo ko da smo svi pijani dosli na stadion. Nelosa ideja, zanimljivo, trudio sam se, puno nas se trudilo, ali iskreno, nadao sam se da ce cim manja sudacka nadoknada biti
  • Filip B
    271
    je, istina, sa zapada sam gledao/slusao bilo je tise nego inace i malo neiskoordinirano.. koreografija, 2. poluvrijeme, baklje i sprdnja s Torcidom 10/10
  • Thor
    2.2k
    zvucalo ko da smo svi pijani dosli na stadion
    a tak je nekad i bilo :lol:
  • tom
    243
    ne mora sve bit savršeno, navijanje u prvom poluvremenu je bilo točno kako je trebalo biti. da se malo podsjetimo kako smo krenuli i koliko smo napredovali.

ukupno fenomenalno izdanje grupe danas
  • Marc
    981
    Mi smo stroj! Svaka čast svim igračima, treneru, upravi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet