• dis
    181
    Alibi krilo
  • Crni86
    20.6k
    ozbiljno? Nakon mononukleoze?

Boze dragi……
  • dis
    181
    jasno mi je to. Ali opcenito je krilo koje rijetko kad preuzima rizik i ide u dribling
  • Zagi
    16.5k
    lisica.png
    Uskoro reprezentativac.
  • Praskaton
    5.7k
    Bit će dobra zamjena Topiću iduće sezone
  • CastAway1986
    5.6k
    Do mononukleoze jedan od najboljih i najkonstantnijih igraca ali dosta nepravedno kritiziran jer neki zele samo fantaziste i driblere na krilu , da ne spominjem njegovu izvanrednu suradnju s Valinčićem..
  • Zagi
    16.5k
    Bekovi sigurno obozavaju igrati s njim. Volio bih vidjeti Lisicu i Mikića zajedno do kraja sezone barem u nekim utakmicama. To je najviše ofenzivnog dinamita kojeg mozemo isporučiti po desnoj strani.
  • emilperska
    15.2k
    Ima nas barem 5 ovdje sto je prebolilo mononukleozu i komentiralo da je ovaj njegov povratak u valjda 5% najbržih. Gadna gadna bolest.

Nadam se da je nešto mehaničke prirode i da je zato izašao, a ne jer su mu jetra/slezena u kurcu radi prebrzog povratka i da se sjebalo neš u tijelu trajnije.

Drzi se Lisica!
  • rioda
    15k
    Ozljeda leđa, kaže Kova.
  • emilperska
    15.2k
    To je onda "dobra" vijest u toj nesreći.
  • crophantom
    3.5k
    Živ nam je Mateo. Kad je ušao umjesto Topića automatski smo izgledali opasnije (i Gale umjesto Valincica je tu također pomoglo).
  • Dinaminjo
    2k
    DINAMOVI nogometaši Mateo Lisica, Marko Soldo i Cardoso Varela družili su se u četvrtak s navijačima u središtu Zagreba. Povod je bilo otvaranje prodajnog mjesta s Dinamovim artiklima u trgovini Intersporta, što je privuklo brojne navijače željne fotografija i autograma. Za izjave medijima bili su dostupni prvotimci Soldo i Lisica, koji su se osvrnuli na prošlu utakmicu i najavili iduće izazove.

Lisica: Sad se osjećam kao prije
    Lisica se vratio na teren nakon borbe s mononukleozom i kaže da se sada osjeća potpuno spremnim. "Trebalo mi je mjesec dana da se vratim u normalu. Baš sam pričao s trenerima da se sad osjećam kao prije i spreman sam davati još više. Nisam imao jake simptome i znao sam da ću riješiti taj problem", ispričao je Lisica, dodavši kako je najveći problem bila stroga dijeta zbog koje je izgubio nekoliko kilograma. Sada, kaže, nema nikakvih nuspojava.

Nakon povratka poništen mu je gol protiv bivšeg kluba Istre, no to ga nije previše pogodilo. "Bio je moj bivši klub, pa sam lakše podnio. Nije mi to bitno, samo želim vratiti trofeje u Maksimir i da što prije završimo priču."

Razlika između Istre i Dinama
    Lisica je usporedio igranje u Puli i Zagrebu. "Velika je razlika. Dinamo se bori za naslov i presing je veći nego u Istri. Puno više moraš biti fokusiran i raditi na sebi. Nikad ne voliš gubiti, ali u Dinamu je veći problem kad izgubiš, svaka je utakmica važna." Ističe kako pritisak nije pao unatoč bodovnoj prednosti.

"Nismo se opustili. Možda je prvo poluvrijeme protiv Slavena bilo lošije, ali u drugom smo pokazali dominaciju i tako će biti i sad." Priznao je i da osjeća pozitivnu tremu prije velikih utakmica. "Kad sam igrao protiv Fenera, tresao sam se prije utakmice.

To je pozitivna trema, znači da ti je važno. Ali kad izađeš na teren, onda to nestane", zaključio je Lisica i s nestrpljenjem najavio utakmicu protiv Lokomotive: "Prvu smo utakmicu izgubili u Maksimiru, a ovu jedva čekamo i nadamo se našoj najboljoj igri."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet