• Dendle71
    317
    ja sam uzeo L i možda je čak i zericu prevelik. (190 cm/ 100 kg)
  • VE86
    136
    Jel se može zamjenit već oštampani
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Ne, to pise svaki puta u uvjetima narudzbe. Personalizirani dresovi se ne mogu mijenjat ni vracat.
  • Noel
    20.4k
    Gdje se nalazi ta granica i zašto misliš da je ovo cirkus, a ne demokracija?

Koristiš riječi poput "kič" i "ofrlje" te sintagme kao "teški promašaj" i "parada budala", ali nisi ni u jednoj rečenici objasnio što zapravo ne valja s cijelom ovom akcijom
    Bosskovitz

Više krugova glasovanja za nekakav 4. dres - kič.

Uzimanje kao legitimnim radovima dresove koji imaju adidas crte ili krivi font malog d koji su ušli na kraju u završni odabir - ofrlje

Na kraju biranje pobjedničkog dresa koji ima najmanje početničkih pogreška i mana umjesto biranje najboljeg i najmaštovitijeg dizajna - teški promašaj.

Zato mislim da se ovo pretvorilo iz demokracije u cirkus. Kad navijači komentiraju koji dres je najmanje loš i kad neznaju koji ima više pogrešaka i mana a sami su imali priliku radit i birat dresove onda dolazimo do toga da se sve pretvorilo u cirkus.

Možda sam staromodan i zadrt al za mene je ovo sve skupa malo previše.

Primjer, da je klub dao recimo 5 svojih dizajna 4. dresa na glasovanje navijačima koje su radili neki stručnjaci i da su navijači imali priliku u jednom do maksimalno dva kruga izabrat 4.dres to bi bio lijepi uredni taman dozirani primjer demokracije i marketinga bez kiča i na kraju cirkusa.

Jel ovo oke objašnjenje mog mišljenja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.