• Fan
    2k
    Jesi svjestan koliko vremena treba za pregledati 800 dresova kako bi glasao za onaj koji ti se svidja?IstinaZaDinamo

Onda želiš reći da ljudi koji su birali top 32 nisu pregledali svih 800+ prijava? Ili oni imaju više vremena od tebe i mene koji tipkamo i (vjerojatno) svaki dan na Zoni potrošimo preko pola sata?
  • mali M
    9.7k
    Ili oni imaju više vremena od tebe i mene koji tipkamo i (vjerojatno) svaki dan na Zoni potrošimo preko pola sata?Fan

jasno i glasno "DA". Zato što je to njihov posao u ovom trenutku i puno više od pola sata su potrošili gledajući i razmišljajući koje prijave zadovoljavaju sve uvjete, koje su preslične sadašnjima i budućim dresovima za koje mi nemamo uvid za iduću sezonu... i na kraju jer su se javno predstavili i izložili da su oni ti koji će za nas svesti sve na 32... Siguran sam da su trošili više od pola sata dnevno na pregledavanje prijava
  • Draž
    1.9k
    Meni jedino nije jasno zašto je svijetloplavi "d" dres ušao u obzir kada u "kreativnim smjernicama" u uvjetima natječaja piše "Dizajn može obuhvaćati cijeli dres ili specifične grafičke uzorke, motive kragne ili rukava. Jedini obvezni element je službeni grb GNK Dinamo." :nerd:

Nemam ništa protiv "d" na dresu da me ne bi napali dežurni stražari, dapače to mi je baš fora i imam i dres iz prošle sezone i cijelu "d" kolekciju doma.
  • miro
    8.7k
    "d" je također službeni grb GNK Dinamo
  • emilperska
    15.2k
    Meni tu par stvari nije jasno, ali ovu tocku 1 ce netko od upucenijih objasniti:

1. Do kraja je ostalo 10 kola. Pretpostavljam tj nadam se da ce to onda biti 4.dres i za sljedecu sezonu. Nadam se da show nije za ovih 8-9 utakmica + kup. Jos dok se dres proizvede i bude dostupan. Nisam detaljno gledao uvjete natjecaja, vjv i pise.
    2. Slovo d nije sluzbeni grb, pisalo je tamo sluzbeni grb, ali to su tehnikalije.
    3. Proucio sam svih 30ak dresova u sirem natjecaju. Pricao sam i s jednim proizvođačem sportske opreme.
    Ideja ovog natjecaja je bila vrhunska. Ali malo kašljucanja u provedbi. 4. dres kad se izdaje mora biti ili neki homeage vlastitoj povijesti ili legacyu ili treba preslikavati neki drustveni trenutak. U tom širem izboru koji smo dobili bilo je jako puno dresova koji su de facto jednaki trenutnim ili nekima iz lanjskih sezona. Ne vidim što tu dobivamo s cetvrtim dresom.

Osobno sam glasao za onaj prvi dres Građanskog, zlatno crveni jer sam mislio da je jedinstvena prilika da se sad ugura. U ovom izboru od 3 zadnja glasao sam svijetlo plavi sa slovom d. Ova druga 2 su lijepa, ali ne vidim poantu njih kao 4.dresa . Tipa ovaj treci je maltene jednak našem trenutnom trecem dresu. Drugi zlatni smo imali u vise sezona od 2007. do 2016. Mislim da nema smisla ga vracati kao cetvrti dres kad ce jednom opet biti drugi dres.

Demokracija je zajebana stvar, tako je kako je..
  • Papastrumf
    22k
    Dres je za narednu sezonu, ne znam kako bi uopće mogao biti za ovu!? Inače, garniture dresova se naručuju godinu dana unaprijed, 4. dres je iznimka. Znači, kroz mjesec/dva već moramo naručiti dresove za sezonu 27/28.
  • Sajla
    19k
    Pretpostavljam tj nadam se da ce to onda biti 4.dres i za sljedecu sezonu.emilperska

da, ovo je 4. za sljedeću, prva tri još ne znamo kakvi će biti.
    za ovu sezonu već imamo 4 dresa. Ripperov dizajn je četvrti, a izgleda da puno ljudi zaboravlja treći:
    SZA00394_a89a821c-e669-42b3-afd9-80c71060698b.jpg
  • emilperska
    15.2k
    Ma da super.

Nisam sudjelovao u tome pa nisam citao natjecaj osim sto su mi 2 "kandidata" odavde prenijela.

To ima smisla.

Ali ovaj dio da je dres jako slican trenutno trecem ili nekim prethodnim drugim dresovima mi i dalje nije jasno..

• Sajla
    19k
    Ali ovaj dio da je dres jako slican trenutno trecem ili nekim prethodnim drugim dresovima mi i dalje nije jasno..emilperska

koji dres je sličan, nisam siguran da razumijem na što se odnosi ova rečenica?
  • emilperska
    15.2k
    3. dres iz ankete danas je jako slican 3. dresu (europskom) pa i Ripperovom iz ove sezone. Bar po ovom što vidim

A ovaj zlatni je naš rezervni iz razdoblja od 2007. do 2016. Prelijep je. Ali mislim da se takav dizajn ionako često vrti kao drugi rezervni dres u nasoj povijesti i sigurno se vraca u nekoj od sljedecih sezona.
  • Kujtim Shalla
    9k
    Mu se ovdje raspravljamo o 4. Dresu i koliko se kome više sviđa neki od njih , a dres od repke za svjetsko ko nekakva žujina majica koja se djelo na promocijama. Na što nam je sveti dres spao sve im jebem. Castore je za Nike Pele
  • Bosskovitz
    20.4k
    Ono na kaj ukazujem kroz kritiku ove akcije/projekta je da je tanka je granica između demokracije i cirkusaNoel

Gdje se nalazi ta granica i zašto misliš da je ovo cirkus, a ne demokracija?

Koristiš riječi poput "kič" i "ofrlje" te sintagme kao "teški promašaj" i "parada budala", ali nisi ni u jednoj rečenici objasnio što zapravo ne valja s cijelom ovom akcijom.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.5k
    Građanski je silan, neslomljiv. Građanski je ideja.

I zato moj glas ide svijetloplavom dresu, jer smatram da se treba dati jedan homage Građanskom na ovu 115. obljetnicu.

Čestitke svima koji su ušli u finalni izbor, iako dosta dresova nije bilo po mom ukusu. Ali u tome i jest ljepota demokracije, i Bogu hvala na mogućnosti kreativnog izražavanja i izbora koji smo dobili, jer smo se za sve to borili svih ovih godina.
  • fakin
    3.4k
    Ovaj dres nema bas veze s tim dresom građanskog
  • VE86
    136
    Jedno pitanje, ako moze netko pomoc. Imam 98 kila 183 cm Gostujući i bijeli dres da uzmem L ili Xl. Ima li tko slican i da li se može zamijeniti oštampani dres igrača za manju veličinu. Hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.